Ρατσιστικό παραλήρημα και απειλές ιερέα κατά προσφύγων στη Σκύδρα – «Αναγκαστικά βγάζουμε τις καραμπίνες» (video)

Με εμπρηστικό λόγο και συνεχείς ρατσιστικές κορώνες ο ιερέας της Σκύδρας στην Πέλλα «έδωσε λύσεις» στο θέμα της μετεγκατάστασης προσφύγων στην περιοχή, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου

Ο πατέρας Αντώνιος υποστήριξε πως το Κοράνι είναι κείμενο φασιστικό και πως οι ίδιοι οι κάτοικοι, για να προστατευτούν από τους «λαθρομετανάστες», δε θα διστάσουν να πάρουν ακόμα και όπλα.

Όπως αναφέρει: «Αν διαβάσει κανείς το κοράνι διαπιστώνει πως δεν μπορεί ένας μουσουλμάνος να βλέπει σαν αδερφό έναν χριστιανό. Γιατί για να με βλέπει έτσι πρέπει να με κάνει μουσουλμάνο».

Συνεχίζοντας την ομιλία του για το Κοράνι ανέφερε μεταξύ άλλων πως «το ανώτερο πράγμα στον μουσουλμανισμό είναι αυτός που θα σκοτωθεί για να σκοτώσει κι άλλους μαζί του. Όταν λοιπόν αυτοί οι άνθρωποι, χωρίς να έχουμε κακία απέναντί τους, έχουν μεγαλώσει με αυτήν την νοοτροπία, όσο και αν είναι ήσυχοι γιατί έτσι είναι οι περιστάσεις, έλθουν δίπλα μας, αυτό που πρέπει να σκεφτούμε είναι εκείνο...».

Ο παπάς ανέφερε επίσης πως «πρέπει να σκεφτούμε τα πάντα. Αυτός που πεινάει θα κλέψει. Κι όταν θα μπει στο χωράφι του γείτονα να κλέψει, αυτός που θα κλέψει (σσ ο ιδιοκτήτης) θα πάει να τον δείρει. Αλλά το θέμα είναι πως θα φταίει αυτός που έδειρε τον κλέφτη… Δεν μπορούμε να δεχτούμε ανθρώπους δίπλα μας αλλά γιατί πρώτον δεν μπορούμε να τους φροντίσουμε...».

Ο ιερέας άφησε να εννοηθεί ότι προτεραιότητα έχουν οι Έλληνες που πεινάνε ενώ τόνισε ότι δεν είναι πρόσφυγες ή μετανάστες αλλά «λαθρομετανάστες».

Μάλιστα κάποια στιγμή πήρε τον λόγο κάποιος από τους παρευρισκόμενους και είπε: «Ας υποθέσουμε πως έρχονται και σπάνε τζάμια βιάζουν, σε εισαγωγικά το βιάζουν κλπ. Τι κάνουμε πάτερ σε αυτή την περίπτωση; Αναγκαστικά βγάζουμε τις καραμπίνες…».

Ο πάτερ Αντώνιος του απάντησε: «Δυστυχώς, αν δεν εισακουστούμε θα φτάσουμε να φανούμε άδικοι εν δικαίω.

Δείτε το βίντεο

(Με πληροφορίες και video από ifonitispellas.gr)

Πηγή: Ρατσιστικό παραλήρημα και απειλές ιερέα κατά προσφύγων στη Σκύδρα – «Αναγκαστικά βγάζουμε τις καραμπίνες» (video)altsantiri

Διαβάστε περισσότερα