Ρασοφόρος άνδρας από τη Βέροια έκανε… σαματά στα διόδια Στρυμονικού Σερρών (video)

Ένας ρασοφόρος άνδρας από τη Βέροια – όπως ο ίδιος ανέφερε για την καταγωγή του ενώπιον του κόσμου και των τηλεοπτικών συνεργείων – έκανε… σαματά στα νέα διόδια του Στρυμονικού στην Π.Ε. Σερρών. Και λέμε ρασοφόρος, καθώς σύμφωνα με τα τοπικά ρεπορτάζ, δεν είναι ιερέας.

Συγκεκριμένα, την ώρα που η «Κίνηση Σερραίων Πολιτών» προχωρούσε σε διαμαρτυρία το πρωί της Κυριακής (19/01), θέλοντας να εκφράσει την αντίθεσή της στην λειτουργία του σταθμού διοδίων στο Στρυμονικό, εμφανίστηκε μαινόμενος ο ρασοφόρος και αρχικά τα έβαλε με τον εκπρόσωπο της Κίνησης, θεωρώντας πως ήταν εκπρόσωπος της εταιρίας.

Στη συνέχεια, όταν τον ενημέρωσαν ότι είναι κάτοικοι που αντιδρούν, τους τα… έχωσε για τη μικρή συμμετοχή. Επικαλέστηκε, μάλιστα, και φιλία με τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, προειδοποιώντας όποιον ενδεχομένως θα ήθελε να τον ενοχλήσει για την διαμαρτυρία του.

Σημειώνεται ότι ο εν λόγω ρασοφόρος κατάγεται από χωριό της Βέροιας. Είναι γνωστός για το εκρηκτικό του χαρακτήρα του, καθώς έχει εμφανιστεί και στο Δημοτικό Συμβούλιο Βέροιας με ανάλογες… διαθέσεις.

Πληροφορίες του «Inveria.gr» αναφέρουν ότι δεν είναι ιερέας της επίσημης Εκκλησίας της Ελλάδος και δεν ανήκει σε κανονική Μητρόπολη.

Δείτε σχετικό ρεπορτάζ από το τοπικό κανάλι των Σερρών «Επιλογές»:

Πηγή: inveria.gr

Πηγή: Ρασοφόρος άνδρας από τη Βέροια έκανε… σαματά στα διόδια Στρυμονικού Σερρών (video)altsantiri

Διαβάστε περισσότερα