Ραγίζουν καρδιές οι μαρτυρίες για την άτυχη 35χρονη – «Προσπαθούσε να θηλάσει το βρέφος στη θάλασσα» (video)

Ρίγη συγκίνησης προκαλούν οι μαρτυρίες αυτοπτών μαρτύρων που βρέθηκαν δίπλα στην 35χρονη Μαργαρίτα ενώ πάλευε να κρατήσει το 6 μηνών βρέφος της ζωντανό στη θάλασσα, τη στιγμή που φονική πυρκαγιά κατάκαιγε τα πάντα πίσω της.

Η άτυχη μητέρα εξέπνευσε την Παρασκευή στη ΜΕΘ όπου νοσηλευόταν με σοβαρά εγκαύματα, έκανε τα πάντα προκειμένου να κρατήσει στη ζωή το μωρό της.

Αυτόπτης μάρτυρας, μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, ανέφερε πως η 35χρονη προσπαθούσε να θηλάσει το μωρό της για να του δώσει ζωή.

«Βρήκαμε τη Μαργαρίτα με το μωράκι στη θάλασσα. Ήταν ήδη στη θάλασσα σοκαρισμένη η γυναίκα με το μωρό στην αγκαλιά. Η Μαργαρίτα είχε καεί, μαζί και το μωρό. Η μητέρα έτρεμε, έκλαιγε και το μωράκι έκλαιγε και πιστεύαμε ότι όλα θα πάνε καλά. Η κατάσταση, όμως χειροτέρευε. Κρατούσαμε αγκαλιά κι εμείς το μωρό για να μην κλαίει. Την πρώτη φορά η μητέρα του το θήλασε μέσα στη θάλασσα αλλά τη δεύτερη φορά βλέπαμε ότι το μωράκι δυσκολευόταν να φάει.

Ο πρώτος που έφτασε με το ασθενοφόρο ήταν ο άντρας της, κάναμε τεχνητές αναπνοές στο παιδί και έφυγαν γρήγορα για το νοσοκομείο Παίδων. Ήταν τραγική η κατάσταση για όλους μας», λέει.Βίντεο: ΣΚΑΪ

πηγή