«Ράκος» και η μητέρα του Κόμπι Μπράιντ στην πρώτη της εμφάνιση μετά τον θάνατό του (video)

Μετά τον πατέρα του Κόμπι Μπράιαντ και η 65χρονη μητέρα του έδειξε ράκος στην πρώτη εμφάνισή της μετά τον χαμό του γιού της και πρώην αστέρα του NBA. Τι είπε γείτονας των γονιών του πρώην αστέρα του NBA

Πριν από μερικές ημέρες, ο φωτογραφικός φακός «έπιασε» την Πάμ Μπράιαντ στην πρώτη της έξοδο μετά τον θάνατο του γιου της και της 13χρονης εγγονής της. Εμφανώς συντεριμμένη, φορώντας μια μαύρη μπλούζα και ένα μαυρό κολάν με πορτοκαλί λεπτομέρειες, η μητέρα του θρύλου του NBA βγήκε από το σπίτι της, ενώ τα πάντα στο πρόσωπό της «μαρτυρούσαν» τις δύσκολες στιγμές που περνάει.

«Η ζωή των γονιών του ήρθε τούμπα μέσα σε 24 ώρες. Είναι συντετριμμένοι και οι δύο», είπε γείτονας της οικογένειας των Τζόι και Πάμελα Μπράιαντ, των γονιών του Κόμπι.

Πολλά έχουν γραφτεί για τη σχέση που είχε ο Κόμπι Μπράιαντ με τους γονείς του, καθώς δημοσιεύματα τους ήθελαν να μην εγκρίνουν τη σχέση του πρώην παίκτη του NBA με τη σύζυγό του. Σύμφωνα με αυτά, οι γονείς του Κόμπι είχαν διαφωνήσει έντονα με την επιλογή του γιου τους να ξεκινήσει να βγαίνει με τη Βανέσα και το ρήγμα έγινε ακόμα μεγαλύτερο όταν το ζευγάρι αποφάσισε να παντρευτεί.

Μαρτυρίες ανθρώπων που είναι κοντά στην οικογένεια Μπράιαντ, αναφέρουν, ωστόσο, ότι τον τελευταίο καιρό η σχέση τους είχε αποκατασταθεί…

Εν τω μεταξύ, μιλώντας στο περιοδικό «People», άνθρωπος από το περιβάλλον της οικογένειας είπε ότι η σύζυγος του Κόμπι Μπράιντ έχει τη στήριξη πολλών ανθρώπων.

Την ώρα που συνεχίζονται οι τιμές στον Κόμπι Μπράιντ, συγκλόνιζε το «αντίο» της γυναίκας του Βανέσας, η οποία ξέσπασε και για τη διπλή απώλεια της.

Σχετικές εικόνες από τη μητέρα του Κόμπι Μπράιντ δημοσίευσε και η «Daily Mail»:

Πηγή: «Ράκος» και η μητέρα του Κόμπι Μπράιντ στην πρώτη της εμφάνιση μετά τον θάνατό του (video)altsantiri

Διαβάστε περισσότερα