Πώς παίκτης του ΟΦΗ έσωσε εν πλω επιβάτη που έπαθε εγκεφαλικό

Σωτήρας για έναν συνάνθρωπος αποδείχθηκε ο σέντερ του ΟΦΗ, Λεωνίδας Μπουμπάρης που είναι και φοιτητής στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Κρήτης, καθώς έσωσε την ζωή επιβάτη που υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο μέσα σε καράβι.

Καθοριστική ήταν και η συμβολή της παίκτριας της γυναικείας ομάδας του ΟΦΗ, Δήμητρας Κατερίνη που επίσης σπουδάζει ιατρική και χρειάστηκε και η δική της συνδρομή προκειμένου να ξεπεραστεί το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε ο 70χρονος.

Συγκεκριμένα, ένα απίστευτο περιστατικό έλαβε χώρα το βράδυ της Κυριακής (12/01) κατά την διάρκεια του ταξιδιού επιστροφής της ομάδας μπάσκετ της κρητικής ομάδας από την Αθήνα όπου αντιμετώπισε τον Πανερυθραϊκό.

Ένας επιβάτης του πλοίο της γραμμής Πειραιάς – Ηράκλειο υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο και ο Λεωνίδας Μπουμπάρης έπραξε ως γιατρός.

Ο σέντερ του ΟΦΗ συνέδραμε καθοριστικά προκειμένου να σταθεροποιηθεί η κατάσταση του 70χρονου άνδρα καθώς υπήρξε μεγάλος κίνδυνος για την ζωή του καθώς το καράβι είχε αποχωρήσει, ήδη, από το λιμάνι του Πειραιά.

Μετά την παρέμβαση του Μπουμπάρη, η κατάσταση του ηλικιωμένου άνδρα σταθεροποιήθηκε και το πλοίο επέστρεψε στον Πειραιά όπου και βρισκόταν ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που παρέλαβε τον άνδρα. Πλέον, η κατάσταση της υγείας του έχει ξεφύγει από τον κίνδυνο.

(πληροφορίες από sportime.gr)

Πηγή: Πώς παίκτης του ΟΦΗ έσωσε εν πλω επιβάτη που έπαθε εγκεφαλικόaltsantiri

Διαβάστε περισσότερα