«Πόλεμος» Ολυμπιακού – ΠΑΟΚ στην τηλεδιάσκεψη της Super League με βαρύτατους χαρακτηρισμούς

Σε… ροντέο, με φραστικές επιθέσεις και βαρύτατους χαρακτηρισμούς διεξήχθη η τηλεδιάσκεψη της Super League, με τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ να συνεχίζουν τον μεταξύ τους «πόλεμο»

Στην τηλεδιάσκεψη της λίγκας, που έγινε μετά τις τελευταίες εξελίξεις για το πώς θα συνεχιστεί η δράση στο πρωτάθλημα λόγω της κρίσης από τον κορονοϊό, όλες οι ομάδες συμφώνησαν αρχικά στα θέματα ημερησίας διάταξης που αφορούσε την επανέναρξη του πρωταθλήματος, τις συνθήκες που θα συνεχιστεί, τα συμβόλαια, την επόμενη χρονιά και άλλα σχετικά θέματα. Ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού στη δική του πρωτολογία, φανερά εκνευρισμένος, επιτέθηκε στον Ιβάν Σαββίδη.

«Να παίξουμε, όπως άλλωστε το θέλει και η UEFA. Οι προπονήσεις να αρχίσουν στις 5 Μαΐου. Να βοηθήσουμε οικονομικά όλες τις μικρότερες ομάδες. Ο ΠΑΟΚ προσπαθεί με κάθε τρόπο να μην τηρούνται οι κανόνες. Ο ΠΑΟΚ προσπαθεί να ξεφτιλίζει το πρωτάθλημα και τον Ολυμπιακό», είπε αναφερόμενος στον Ιβάν Σαββίδη ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Στην επισήμανση του προέδρου της Λίγκας Μηνά Λυσάνδρου, πως απουσιάζει ο Ιβάν Σαββίδης, ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού συνέχισε: «Δεν είναι παρών γιατί είναι Ρώσος και είναι στη Ρωσία. Είναι παρών είτε μέσω του skype, είτε μέσω του Open. Είναι εκεί ο κ. Γκαγκάτσης που κάνει τη βρώμικη δουλειά».

Οργισμένη ήταν η αντίδραση του Μάκη Γκαγκάτση (αντιπρόεδρος της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ), που ενοχλημένος για την προσωπική επίθεση στον Ιβάν Σαββίδη απάντησε: «Του επιστρέφονται όλοι οι χαρακτηρισμοί όπως και ο ρατσιστικός χαρακτηρισμός. Είναι εκνευρισμένος πιθανότατα για την Επιτροπή Δεοντολογίας, αλλά ο εκνευρισμός του δεν δικαιολογεί να αναφέρεται και στην επιχειρηματική επιφάνεια του Ιβάν Σαββίδη, που πρόσφατα απέδειξε ακόμη μια φορά με την επένδυση άνω των 200 εκατομμυρίων σε περίοδο κρίσης».

Στελέχη του ΠΑΟΚ σχολίαζαν καυστικά πως «ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού τα είχε γραμμένα όσα είπε για να διοχετευτούν γρήγορα».

Γκαγκάτσης: Οι Έλληνες πληρώνουν την Τράπεζα Κρήτης και ο Σαββίδης χρέη που δεν ήταν δικά του

«Ο ελληνικός λαός πληρώνει ακόμη την Τράπεζα Κρήτης, ο κ. Σαββίδης πλήρωσε εξ ολοκλήρου και στον ΠΑΟΚ και στις επιχειρήσεις του στην Ελλάδα χρέη που δεν ήταν δικά του», ανέφερε ακόμα ο Μάκης Γκαγκάτσης.

«Να ξεκαθαρίσει η υπόθεση Τζήλου και οι δικαστικές υποθέσεις για τα στημένα»

Όταν η κουβέντα πήγε στο θέμα της κεντρικής διαχείρισης κι αφού ο Γιάννης Αλαφούζος τάχθηκε υπέρ, ενώ αρνητικός δεν ήταν ούτε ο Μάκης Γκαγκάτσης, ο Βαγγέλης Μαρινάκης απάντησε: «Ο πρώτος που αποχώρησε από την κεντρική διαχείριση ήταν ο ΠΑΟΚ. Ο Ολυμπιακός είναι υπέρ της κεντρικής διαχείρισης. Όμως δεν θα ανεχτούμε την πολυϊδιοκτησία της Ξάνθης, ούτε τον Βόλο που θα είναι η επόμενη ομάδα που θα απασχολήσει την ΕΕΑ. Μόνο με καθαρό τοπίο θα πάμε σε κεντρική διαχείριση».

Τα λόγια του Βαγγέλη Μαρινάκη δεν έμειναν αναπάντητα ούτε αυτή τη φορά από τον Μάκη Γκαγκάτση, που είπε: «Να ξεκαθαρίσει το τοπίο. Και οι δικαστικές υποθέσεις για τα στημένα ματς. Όπως και η υπόθεση Τζήλου για το αν εμπλέκεται κάποια ομάδα. Ο ΠΑΟΚ αποχώρησε επειδή το 2015 αντιμετωπίστηκε με εμπορικούς όρους του 2007. Ο κ Σαββίδης έχει αποδείξει πως όταν πρόκειται για συμφέρον του ποδοσφαίρου και των ασθενέστερων ομάδων, βάζει σε δεύτερο ρόλο τα συμφέροντα του ΠΑΟΚ».

Γκαγκάτσης: Αυτόκλητος υπερασπιστής του Αυγενάκη ο Ολυμπιακός

Με αφορμή τη συζήτηση για την κεντρική διαχείριση και ενώ συνεχίζεται σε υψηλούς τόνους και κλίμα πόλωσης η τηλεδιάσκεψη της Super League, ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Μάκης Γκαγκάτσης αποκάλεσε τον Ολυμπιακό «αυτόκλητο υπερασπιστή του υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη».

Ο εκπρόσωπος του Ολυμπιακού κ. Αγραφιώτης αναφέρθηκε στην υπόθεση και ζήτησε να παρέμβει για να υπερασπιστεί τον υφυπουργό και τότε ο Μάκης Γκαγκάτσης επισήμανε πως για την καταδίκη του ΠΑΟΚ για την υπόθεση πολυϊδιοκτησίας, «κανένα δικαστήριο δε μπήκε στην ουσία της και ο ΠΑΟΚ καταδικάστηκε από τον κουμπάρο του Αυγενάκη»…

(πληροφορίες από ethnos.gr, sdna.gr)

Πηγή: «Πόλεμος» Ολυμπιακού – ΠΑΟΚ στην τηλεδιάσκεψη της Super League με βαρύτατους χαρακτηρισμούςaltsantiri

Διαβάστε περισσότερα