Πτήση «τρόμος» για 150 επιβάτες στις ΗΠΑ – Άρχισαν να προσεύχονται (video)

Τον τρόμο έζησαν οι 150 επιβάτες της πτήση 1425 της «Delta Airlines», όταν ξαφνικά η μία μηχανή του αεροσκάφους έπιασε φωτιά και χρειάστηκε να γίνει αναγκαστική προσγείωση.

Το αεροσκάφος, τύπου MD-88, πραγματοποιούσε πτήση από την Ατλάντα προς τη Βαλτιμόρη όταν ξαφνικά οι επιβάτες άκουσαν έναν δυνατό κρότο. Αυτό συνέβη περίπου μία ώρα μετά την απογείωση.

Πολλοί νόμιζαν πως ζουν τις τελευταίες τους στιγμές. Έτσι άρχισαν να προσεύχονται και να στέλνουν μηνύματα στις οικογένειές τους. Πολλοί είχαν εικόνα του κινητήρα που διαλύθηκε και τυλίχτηκε στις φλόγες.

«Ακούσαμε έναν κρότο και έπειτα η καμπίνα γέμισε με καπνό. Τότε ήταν που αρχίσαμε να τρομοκρατούμαστε», είπε η Άβερι Πορτς και συμπλήρωσε: «Το αεροσκάφος άρχισε να επιβραδύνει και να κάνει πολλή ζέστη».

«Έβγαλα το κινητό μου και, παρότι ήξερα πως δεν είχα σύνδεση, έγραψα μήνυμα στη μαμά μου πως την αγαπάω», δήλωσε άλλος επιβάτης της εφιαλτικής πτήσης.

Ο κυβερνήτης ενημέρωσε τους 150 επιβάτες πως δεν θα προσγειώνονταν στη Βαλτιμόρη όπως ήταν προγραμματισμένο, καθώς θα έκανε αναγκαστική προσγείωση λόγω του προβλήματος που είχε προκύψει με τον έναν κινητήρα.

Η περιπέτεια, ωστόσο, είχε αίσιο τέλος, με το αεροσκάφος να προσγειώνεται με ασφάλεια σε αεροδρόμιο της Βόρειας Καρολίνας και τους επιβάτες να φτάνουν στους προορισμούς τους με άλλες πτήσεις.

Διαβάστε περισσότερα