Πρώτο επιβεβαιωμένο κρούσμα κορονοϊού στην ΕΡΤ – Πληροφορίες για άλλα δύο

Πρώτο επιβεβαιωμένο κρούσμα του κορονοϊού στην ΕΡΤ, σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε το Ραδιομέγαρο. Πρόκειται για εργαζόμενο στο τμήμα ροής, ήδη γίνεται ιχνηλάτηση των επαφών του ενώ απολυμαίνεται ο χώρος.

Στο μεταξύ, σύμφωνα με πληροφορίες του altsantiri.gr -που δεν έχουν επιβεβαιωθεί ακόμη- υπάρχουν άλλα δύο πιθανά κρούσματα στο ίδιο τμήμα. Και οι τρεις περιπτώσεις αφορούν τεχνικούς της τηλεόρασης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το πρώτο επιβεβαιωμένο κρούσμα του κορονοϊού παρουσιάστηκε σήμερα και σε εργαζόμενο της ΕΡΤ και συγκεκριμένα στο τμήμα ροής στο Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής.

Άμεσα η διοίκηση της εταιρείας ήλθε σε επαφή με τον ΕΟΔΥ, προκειμένου να λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα. Γίνεται ήδη ιχνηλάτηση των προσώπων που έχουν έρθει σε στενή επαφή με τον νοσούντα. Παράλληλα και βάσει των οδηγιών των αρμόδιων υγειονομικών αρχών, δόθηκε εντολή σε ειδικό συνεργείο να απολυμάνει το χώρο, ενώ η υπηρεσία χορηγεί ήδη όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό που έχει προμηθευθεί τις τελευταίες εβδομάδες (μάσκες, γάντια κλπ) για την προστασία των εργαζομένων στους χώρους που παρουσιάστηκε το περιστατικό.

Σε συνεχή επαφή με τον ΕΟΔΥ, η διοίκηση θα προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες, με απόλυτη προτεραιότητα την υγεία των εργαζομένων και δευτερευόντως την απρόσκοπτη λειτουργία της ΕΡΤ, όπως επιτάσσει ο θεσμικός ρόλος της».

 

Πηγή: Πρώτο επιβεβαιωμένο κρούσμα κορονοϊού στην ΕΡΤ – Πληροφορίες για άλλα δύοaltsantiri

Διαβάστε περισσότερα