Προσφυγή της Hard Rock κατά της απόφασης που την απέκλεισε από τον διαγωνισμό για το Ελληνικό

Η Hard Rock International ανακοίνωσε ότι κατέθεσε προδικαστική προσφυγή στην Ελλάδα μετά την απόφαση της Επιτροπής Εποπτείας και Ελέγχου Παιγνίων (ΕΕΕΠ), η οποία την απέκλεισε από τον διαγωνισμό για το καζίνο στο Ελληνικό.

Σε σχετική ανακοίνωση, η εταιρεία αναφέρει ότι «με βάση τα στοιχεία που συλλέχθηκαν, η Hard Rock πιστεύει ότι η απόφαση της ΕΕΕΠ είναι εσφαλμένη. Η Hard Rock παραμένει βέβαιη για την προσφορά της και πιστεύει ακράδαντα ότι η πρότασή της είναι η καλύτερη για το έργο του Ελληνικού και την Ελλάδα».

«Έχουμε εμπιστοσύνη ότι οι δικαστικές και διοικητικές Αρχές στην Ελλάδα ή την Ευρωπαϊκή Ένωση θα αναγνωρίσουν ότι η Hard Rock έχει αντιμετωπιστεί μεροληπτικά. Η Hard Rock εξακολουθεί να υποστηρίζει τη σημερινή ελληνική κυβέρνηση και ελπίζει ότι ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα αναλάβει προσωπικά δράση για να διερευνήσει όσα ισχυριζόμαστε στην προσφυγή μας και θα εργαστεί με γνώμονα την υπόσχεση της κυβέρνησής του για ένα φιλικό προς τις επιχειρήσεις περιβάλλον και ένα λαμπρό μέλλον για την Ελλάδα», προσθέτει.

Υπενθυμίζεται ότι η εταιρεία είχε κάνει λόγο για αθέμιτες και ανάρμοστες συμπεριφορές ενώ κατήγγειλε και σύγκρουση συμφερόντων η οποία την «πέταξε» από τον διαγωνισμό.

 

Πηγή: Προσφυγή της Hard Rock κατά της απόφασης που την απέκλεισε από τον διαγωνισμό για το Ελληνικόaltsantiri

Διαβάστε περισσότερα