Πορεία του ΚΚΕ στην Αθήνα για τις αμερικανικές βάσεις (εικόνες)

Συγκέντρωση έξω από το υπουργείο Εθνικής Άμυνας και πορεία προς την αμερικανική πρεσβεία πραγματοποίησαν το απόγευμα της Τρίτης μέλη του ΚΚΕ, ενάντια «στα σχέδια της κυβέρνησης για επέκταση και δημιουργία νέων αμερικανοΝΑΤΟικών βάσεων».

Στη συγκέντρωση έξω στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας απηύθυνε ομιλία ο γενικός της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας ο οποίος επιτέθηκε στην κυβέρνηση και προσωπικά στους κ.κ. Τσίπρα και Καμμένο.

Όπως είπε «ο προπαγανδιστικός μηχανισμός και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ υποτιμούν τη νοημοσύνη του λαού μας, τον περιπαίζουν και προσπαθούν να θολώσουν τα νερά με τους δήθεν διαφορετικούς ρόλους Τσίπρα-Καμμένου. Οι δυο τους παίζουν το γνωστό παιχνίδι, “του καλού και του κακού χωροφύλακα”. Μα έχουν πάντα κοινό σκοπό. Να εκβιάσουν τη συνείδηση του λαού, να τον σύρουν στην ίδια κοινή γραμμή, αυτή της υπόκλισης στον ευρωατλαντισμό και τα ανίερα σχέδιά τους».

«Όχι στην επαναχάραξη των συνόρων – Έξω το ΝΑΤΟ από τα Βαλκάνια» και «Εχθροί μας δεν είναι οι λαοί, είναι οι βάσεις και οι ΝΑΤΟϊκοί», έγραφαν τα πανό των διαδηλωτών.

Φωτογραφίες: Eurokinissi

Διαβάστε περισσότερα