Πολλά μπράβο σε Κουφό και Μάτιτς – Bοήθησαν παιδιά που το έχουν ανάγκη (εικόνες)

Ο αθλητισμός και οι πρωταγωνιστές στα γήπεδα μπορούν να προσφέρουν και σε συνανθρώπους μας που τον έχουν μεγάλη ανάγκη. Αυτό έπραξαν οι Κώστας Κουφός με την αγαπημένη του Ελένη, αλλά και ο Νεμάνια Μάτιτς (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ).

Ο έλληνας άσος του μπάσκετ και η γυναίκα του στη πιο όμορφη στιγμή της ζωής τους ζήτησαν από τους καλεσμένους στον γάμο τους να κάνουν ό,τι δωρεά μπορεί ο καθένας στη μνήμη του πατέρα του ΝΒΑer και να βοηθήσουν το παιδικό νοσοκομείο του Άκρον, το οποίο φιλοξενεί καρκινοπαθή παιδιά. Ο Νεμάνια Μάτιτς πλήρωσε από την τσέπη του 70.000 ευρώ για να βοηθήσει τον 4χρονο Ντούσαν Τοντόροβιτς, ο οποίος δίνει την δική του μάχη με σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Ο Κώστας Κουφός και η αγαπημένη του Ελένη δεν ζήτησαν, λοιπόν, υλικά αγαθά από τους καλεσμένους του γάμου τους, αλλά κάτι πολύ πιο σημαντικό. Το ποσό που συγκεντρώθηκε ανήλθε στα 35.000 δολάρια και πήγε εξ’ ολοκλήρου στο «Showers Family Center for Childhood Cancer and Blood Disorders». Να αναφέρουμε ότι εκτός από το χρηματικό ποσό ο Κουφός με την σύζυγό του προσέφεραν στα παιδιά παιχνίδια, βιβλία και διάφορα λούτρινα. Οι δυο τους επισκέφτηκαν, μάλιστα, ογκολογικό νοσοκομείο για παιδιά στο Σακραμέντο.

Ο ομογενής σέντερ των Κινγκς βρέθηκε κοντά στα παιδιά που νοσηλεύονται στο τμήμα παιδιατρικής αιματολογίας και ογκολογίας. Η χαρά που έδωσε μαζί με την γυναίκα του στα παιδιά δεν περιγράφεται, στηρίζοντας ηθικά την προσπάθειά τους.

Ο Νεμάνια Μάτιτς από την πλευρά του πλήρωσε 70.000 ευρώ για να βοηθήσει τον 4χρονο Ντούσαν Τοντόροβιτς, ο οποίος δίνει την δική του μάχη με σοβαρό πρόβλημα υγείας. Αποδεικνύοντας ότι πρόκειται, πάνω απ’ όλα, για έναν σπουδαίο άνθρωπο. Ο σέρβος άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πλήρωσε τα ιατρικά έξοδα για την νοσηλεία του συγκεκριμένου αγοριού σε κλινική της Βαρκελώνης για να συνεχίσει την μάχη που δίνει με το τεράστιο πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει.

Ο διεθνής παίκτης έστειλε κατευθείαν τα χρήματα στο καταλανικό νοσοκομείο και προσπάθησε με κάθε τρόπο να κρατήσει την ενέργεια του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Μόνο που ένα μήνυμα του πατέρα του μικρού στα social media που εξέφραζε την ευγνωμοσύνη του στον μέσο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έφερε στο φως αυτή την συγκινητική ιστορία.

Διαβάστε περισσότερα