Ποια «φρεσκοχωρισμένη» πέρασε το τριήμερο στη Μύκονο; (video)

Στη Μύκονο πέρασε το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος η γνωστή κυρία της σόουμπιζ. Λίγο καιρό μετά τον χωρισμό της επισκέφθηκε το νησί των Ανέμων με φίλους της.

Ένα διαφορετικό καλοκαίρι για εκείνη καθώς η σχέση της μετρούσε χρόνια και τις διακοπές της περνούσε με τον σύντροφό της. Ντυμένη σέξι και αέρινα η Μαρία Καλάβρια εθεάθη από τον φωτογραφικό μας φακό και την κάμερα του mykonoslivetv να βολτάρει στα Ματογιάννια.

«Εγώ σίγουρα με τον Δημήτρη είμαστε σε μια φάση που αποφασίσαμε και είπαμε να μην είμαστε μαζί και αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είμαστε φίλοι, δεν είμαστε συνεργάτες. Ο Δημήτρης είναι ένας υπέροχος άνθρωπος, ποτέ δεν κατεβάσαμε καμία φωτογραφία γιατί με το Δημήτρη στα τρία χρόνια που ήμασταν μαζί είχαμε βάλει από μια φωτογραφία στο προφίλ μας, ο καθένας. Ήταν επιλογή μας γιατί και εμένα δεν μου αρέσει να μοιράζομαι προσωπικές μου στιγμές στο Instagram. Από εκεί και πέρα δεν κατεβάσαμε ουδέποτε καμία φωτογραφία. Είναι κάτι πάρα πολύ πρόσφατο. Ενοχλήθηκα με τα δημοσιεύματα που έλεγαν για τον Δημήτρη, εμένα και τα χρήματα. Για να επιλέξω τον Δημήτρη να είναι 3 χρόνια μαζί μου και τα παιδιά μου σημαίνει ότι το αξίζει. Αποφασίσαμε από κοινού χθες να μην είμαστε μαζί σε προσωπικό επίπεδο αλλά να παραμείνουμε και συνεργάτες και φίλοι, αυτό δεν αλλάζει. Ο Δημήτρης με βοήθησε να ξεπεράσω την όλη ιστορία με το γάμο μου», είπε η Μαρία Καλάβρια για τη σχέση της με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου στο «Πρωινό»  πριν από λίγες ημέρες.

Διαβάστε περισσότερα