Ποια ελληνίδα παρουσιάστρια έγινε 44 χρονών;

Η γνωστή παρουσιάστρια γιορτάζει σήμερα τα γενέθλιά της.

Μάλιστα έσβησε τα κεράκια της γενέθλιας τούρτας της τα ξημερώματα και πόσταρε φωτογραφία της τούρτας της στο instagram γράφοντας:

«Ξημερώνει 30 Αυγούστου !Χρόνια μου πολλαααα! Τα γιορτάζω σαν πρωτοχρονιά !Εύχομαι σε εμένα κ μου δίνω φιλιά! Τι ωραία που είναι τα γενέθλια! Διακρίνονται 2, 44 ..γίνομαι 88 !».

Ο λόγος για την Αθηναΐδα Νέγκα! Χρόνια της πολλά κι από εμάς!

Πρόσφατα είχε ποστάρει φωτογραφία της με μαγιό όταν ήταν είκοσι και είχε γράψει:

«Φωτογραφία από το χρονοντούλαπο. Ναι, φίλοι μου κι όμως (!) αυτή είμαι εγώ στη Μύκονο πριν 20 κ κάτι χρόνια. Δυστυχώς εμούν τραγικά κομπλεξική κ θεωρούσα τον εαυτό μου χοντρό κ το σώμα μου απαίσιο για αυτό κ εδώ με βλέπετε μουτρωμένη, ήμουν τόσο υπερβολικά αυστηρή με τον εαυτό μου. Λυπάμαι που δεν χάρηκα κ δεν ήμουν περήφανη για ο τι είχα τότε, φταίει ενδεχομένως ο τρόπος που μεγάλωσα, η έλλειψη αυτοπεποίθησης κ η ντροπή διδάσκονται ξέρετε , είναι τεράστιο πρόβλημα, συχνά νιώθουμε πως ένα αυστηρό με τον εαυτό του παιδί είναι πιο ασφαλές -τι λάθος !θυμάμαι ζήλευα τα κορίτσια που ήταν πιο νορμάλ κ ένιωθαν σεξι .

Τώρα ξερω πως δεν θα φτάσω ποτέ ξανά σ’ αυτό το επίπεδο «αθλητικής εμφάνισης» ο τι κ να κάνω. Αυτοί οι ποποί υπάρχουν μόνο στα 20, για αυτό χαρείτε τους -να είστε περήφανες κ ας σας πούνε κ ψώνια -είναι πιο υγιές από να κρύβεστε. Φορέστε κ στρινγκ όσο μπορείτε, αν θέλετε την άποψη μου, διαβάστε συγχρόνως κλασσική κ περισσότερο σύγχρονη λογοτεχνία ,το ένα δεν αποκλείει το άλλο ,έτσι κι αλλιώς δεν δίνει κάνεις σημασία στην άποψη σου πριν μεγαλώσεις. Αποδείξτε την κουλτούρα σας μετά τα 30, δεν θα χάσει ο πλανήτης σε διάνοια, ο ποπός όμως δεν θα είναι ίδιος, κάθε πράγμα στο καιρό του ήθελα να σας πω».

 

πηγή