Ποίηση για όλους ονειρεύεται η Λάνα Ντελ Ρέι – Μόλις ένα δολάριο θα κοστίζει το βιβλίο της

Η διάσημη τραγουδίστρια Λάνα Ντελ Ρέι, η οποία αναμένεται να κυκλοφορήσει  βιβλίο με ποιήματα της, επιμένει πως η ποίηση πρέπει να ανήκει σε όλους και έτσι το νέο της έργο πρέπει να είναι διαθέσιμο σε τιμή που όλοι οι θαυμαστές της μπορούν να αγοράσουν, δηλαδή μόλις 1 δολ.

Η τραγουδίστρια – τραγουδοποιός ενημέρωσε τους θαυμαστές για την πρόοδο της ποιητικής συλλογής της «Violet Bent Backwards Over Grass» στο Instagram.

«Γεια σας! Είμαι σούπερ ενθουσιασμένη για την αυτοδημοσίευση του πρώτου μου βιβλίου ποίησης» έγραψε. «Και ήθελα απλώς να πω στις μαμάδες και στους μπαμπάδες στη Νότια Καλιφόρνια και στο Σαν Φρανσίσκο που ενδιαφέρονται να το έχουν να με ενημερώσουν και θα τους μεταφέρω με το αυτοκίνητό μου μερικά κουτιά με βιβλία όταν τελειώσω και τα δέσω μέσα σε λίγους μήνες xx».

Όταν ένας θαυμαστής ρώτησε πόσο κοστίζει το βιβλίο, η Del Rey απάντησε: «1 δολάριο … επειδή οι σκέψεις μου είναι ανεκτίμητες».

Μοιράστηκε επίσης μια σειρά ποιημάτων και χαϊκού που θα συμπεριληφθούν στο βιβλίο, όπως το «Quiet Waiter – Blue Forever», σύμφωνα με το Page Six.

Οι θαυμαστές αντέδρασαν θετικά στην ανάρτηση της τραγουδίστριας. «Είναι τόσο όμορφο» αναφέρεται σε ένα σχόλιο. «Με έκανε να αισθανθώ κάτι», σημειώνεται στο σχόλιο άλλου χρήστη.

Διαβάστε περισσότερα