Πλήρωσε την πρώτη δόση του Βέμερ ο Παναθηναϊκός

Το ποσό των 50.000 ευρώ κατέθεσε στον λογαριασμό του Γενς Βέμερ ο Παναθηναϊκός. Χρήματα, που αντιστοιχούν σε μία από τις 10 δόσεις που έχουν επιδικαστεί στον γερμανό πρώην δεξιό μπακ του «τριφυλλιού» και, πλέον, οι «πράσινοι» αναμένουν την απάντηση της Ομοσπονδίας για να πληροφορηθούν εάν το ποσό αυτό είναι αρκετό ώστε να τους επιστραφούν οι τρεις βαθμοί που τους έχουν αφαιρεθεί.

Τρία 24ωρα πριν τη λήξη της προθεσμίας για την ολοσχερή εξόφληση στον Βέμερ (530.000 ευρώ) η διοίκηση έκανε την πρώτη κίνηση, αλλά ακόμη δεν έχει ξεκαθαριστεί εάν δεν θα ισχύσει τελικά το -3. Αυτό θα εξαρτηθεί από την απάντηση της ΕΠΟ στην επιστολή που έχουν στείλει οι «πράσινοι», αναφορικά με το τι ισχύει στην υπόθεση κι αν θα πρέπει να καταβάλουν ολόκληρο ή, όχι το ποσό που ζητά ο παίκτης.

Παράλληλα, η διοίκηση με προσφυγή που κατέθεσε στο διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ ζητά να διευκρινιστεί επακριβώς εάν η ποινή αυτή ενεργοποιείται επειδή ο Παναθηναϊκός δεν κατέβαλε μια δόση και όχι το σύνολο του ποσού.

Και η πλευρά του παίκτη, πάντως, δεν έμεινε άπραγη. Προχώρησε και αυτή σε προσφυγή στο διαιτητικό δικαστήριο ζητώντας τη διόρθωση της απόφασης για να υποχρεώσει τον Παναθηναϊκό να καταβάλει και τους νόμιμους τόκους αλλά και τα δικαστικά έξοδα της υπόθεσης.

Η εκδίκαση και των δύο υποθέσεων θα γίνει την επόμενη εβδομάδα.

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

πηγή