Ένα σχέδιο για τη διεξαγωγή των αγώνων που απομένουν στο Champions League τον Αύγουστο φαίνεται ότι ετοιμάζει η UEFA.
Σύμφωνα με ιταλικά ΜΜΕ, την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να παρουσιαστεί το πλάνο, σύμφωνα με το οποίο οι αναμετρήσεις για τους «16» θα ξεκινήσουν το διήμερο 7-8 Αυγούστου για να φτάσουμε στον τελικό στο τέλος του μήνα.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ οι αγώνες της φάσης των «8» θα γίνουν 11-12 Αυγούστου οι πρώτοι και οι επαναληπτικοί 14-15 Αυγούστου, η ημιτελική φάση θα πραγματοποιηθεί 18-19 και 21-22 Αυγούστου.
Αν επιβεβαιωθεί αυτό το σενάριο τότε η φάση των ομίλων του Champions League της περιόδου 2020-21 δεν θα ξεκινήσει πριν τις 20 Οκτωβρίου.
Όσον αφορά το Europa League, δεν έχει ξεκαθαριστεί τι θα γίνει, αλλά δεν αποκλείεται να ισχύσει παρόμοιο πρόγραμμα.
(Με πληροφορίες από gazzeta.gr)
Πηγή: Πλάνο με Champions League τον Αύγουστο ετοιμάζει UEFA – Πώς θα δούμε τον μεγάλο τελικό – altsantiri