Πιτίνο: Είμαστε σε καλό επίπεδο αυτή τη στιγμή, δεν θα αλλάξουμε ρυθμό στη Μόσχα

Το πλάνο που παιχνιδιού χωρίς να επιβραδύνει τον ρυθμό του θα ακολουθήσει στην Μόσχα κόντρα στην ΤΣΣΚΑ ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ (15/3, 19:00), σύμφωνα με τα λεγόμενα του Ρικ Πιτίνο, κατά την αναχώρηση των «πράσινων». Ο Ίαν Βουγιούκας ανέφερε όσα πρέπει να προσέξει εκείνος και οι συμπαίκτες του και στάθηκε τόσο στον δικό του ρόλο όσο και στον Γιώργο Παπαγιάννη και σε εκείνα που πρέπει να κάνουν στην θέση «5». «Ο προπονητής έχει βάλει πολλά συστήματα», τόνισε ακόμα…

Ο έμπειρος τεχνικός δήλωσε ότι η ομάδα του είναι σε πολύ καλό επίπεδο, αναφέρθηκε στους Τόμας, Γκιστ προσθέτοντας ότι ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ θα ακολουθήσει γρήγορο στυλ παιχνιδιού.

Αναλυτικά ο αμερικανός τεχνικός τόνισε στην αναχώρηση ο προπονητής του «τριφυλλιού»:

«Η ομάδα μας παίζει σε πολύ καλό επίπεδο αυτή τη στιγμή. Σχεδόν όλοι οι παίκτες παίζουν πολύ κοντά στις δυνατότητές τους. Είναι δύσκολο να σκοράρουμε 25 πόντους ανά περίοδο, αυτό είναι το όνειρο, αλλά αν πετύχουμε περίπου 20 θα είμαστε ευχαριστημένοι.

Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι με την ΤΣΣΚΑ, που δεν χάνει συχνά εντός έδρας. Εμείς δεν έχουμε λόγο να επιβραδύνουμε τον ρυθμό γιατί θα είναι σαν να παίζουμε κόντρα στις δυνατότητές μας. Ο Λεκάβιτσιους και ο Καλάθης είναι πολύ γρήγοροι και μπορούν να μεταφέρουν γρήγορα τη μπάλα. Ο Τόμας και ο Γκιστ είναι σε πολύ καλή κατάσταση αυτό τον καιρό. Αν επιβραδύνουμε τον ρυθμό θα μετατραπεί σε ένα παιχνίδι των σουτ κι εμείς δεν είμαστε πολύ καλή ομάδα σε αυτό. Οπότε θα μείνουμε στον τρόπο παιχνιδιού μας, θα προσπαθήσουμε να επιταχύνουμε και θα δούμε πού θα μας βγάλει αυτό».

Αναλυτικά ο Ίαν Βουγιούκας υπογράμμισε:

«Η ΤΣΣΚΑ είναι πάντα μία σκληρή ομάδα, ειδικά στην έδρα της. Για εμάς, είναι ένα δυνατό τεστ, ξέρουμε πως έχουμε δύσκολο πρόγραμμα, αλλά θα κυνηγήσουμε τις πιθανότητές μας μέχρι τέλους.

Τα παιχνίδια μας πάντα ξεκινούν από την άμυνα, προσπαθούμε να κλέψουμε μπάλες και να κάνουμε όσα θέλει ο προπονητής. Ξέρουμε πως η αποστολή μας είναι δύσκολη, αλλά θα δώσουμε τη μάχη μας. Ο προπονητής έχει βάλει πολλά συστήματα, ώστε να βγει το καλύτερο δυνατό από εμένα και τον Παπαγιάννη».

Δείτε και άλλες φωτογραφίες από την αναχώρηση του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ για τη Μόσχα:


Πηγή: sdna.gr

Φωτογραφίες: intime.gr

Διαβάστε περισσότερα