Περικλής Λιανός: Με αγκάλιασε μια πανέμορφη κοπέλα και όταν μου είπε πως ήταν η Βάλια έπαθα σοκ (video)

Ο Περικλής Λιανός αναφέρθηκε στα γυρίσματα της σειράς «Το καφέ της Χαράς» και το σοκ που έπαθε μόλις αντίκρισε τη μικρή Βάλια (Έφη Ρασιά).

«Αυτό που απολαμβάνω από την επιστροφή του Καφέ της Χαράς είναι τα γυρίσματα, στα οποία ξαναβρήκα τους ανθρώπους και είναι σαν να μην πέρασε μια μέρα. Πίστευα ότι θα βρει ανταπόκριση και πάλι στο κοινό γιατί έχει ωραία κείμενα, είναι ωραία γυρισμένο και είναι μια ωραία δουλειά. Τα γυρίσματα της σειράς γίνονται όλα σε εξωτερικούς χώρους και… στη Σιβηρία να ήμουν, στο Γιακούτσκ θα κρύωνα λιγότερο. Το γύρισμα, δε, με την εκλογή της Σταυρούλας ήταν το κάτι άλλο! Ήμασταν στην Καρυά Άργους, η τελευταία λήψη ήταν στις 00:15, ήμασταν από τις 10 το πρωί και τα λόγια τα τελευταία απορώ πως ειπώθηκαν».

Η Έφη Ρασιά πέρυσι πήγε να τον δει στο θέατρο αλλά εκείνος δεν την αναγνώρισε όπως δήλωσε στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε».

«Πέρσι, που έπαιζα στο θέατρο Αλκμήνη το “Γκιγιώμ, γλυκιά μου”, ήρθε η Έφη να δει την παράσταση. Με περιμένει, λοιπόν, έξω μια πανέμορφη κοπέλα, με αγκαλιάζει και εγώ δεν ήξερα ποια είναι! Όταν μου είπε πως είναι η Βάλια έπαθα σοκ. Άφησα ένα κοριτσάκι στρουμπουλό και εμφανίστηκε μια γυναικάρα πολύ όμορφη, πανέξυπνη, με τις σπουδές της».

Πηγή: Περικλής Λιανός: Με αγκάλιασε μια πανέμορφη κοπέλα και όταν μου είπε πως ήταν η Βάλια έπαθα σοκ (video)altsantiri

Διαβάστε περισσότερα