Παντρεύτηκε η Σάγια στη Λευκάδα – Με φουσκωτό έφτασε στην εκκλησία (video)

Η Σάγια παντρεύτηκε στη Λευκάδα με τον σύντροφό της, Θοδωρή Παπαντώνη ενώ θα ακολουθήσει και η βάπτιση του γιου τους.

Ο μικρός θα πάρει το όνομα Jason. Η νύφη έφτασε στην Αγία Κυριακή στο Νυδρί της Λευκάδας με φουσκωτό σκάφος συνοδευόμενη από τον πατέρα της. Επέλεξε ένα στράπλες νυφικό και τα μαλλιά της κάτω.

«Ξεκίνησα τις προετοιμασίες από το Μάιο. Ήταν δύσκολο πολύ, γιατί έρχονται οι καλεσμένοι από το εξωτερικό, ήθελαν βοήθεια, πού θα βρουν εισιτήρια, πού θα μείνουν, θα έρθουν από τη Δανία ο πατέρας μου, οι δικοί μου, από τη Σουηδία, η μητέρα μου θα έρθει από την Ισλανδία, από την Αγγλία, από χωριά, από νησιά της Ελλάδας. Είναι ένας χαμός.

 

Αυτό το κόνσεπτ θα έχει και ο γάμος, ο οποίος θέλουμε να έχει το άρωμα της Ελλάδας, ελληνική κουζίνα, θα σπάσουμε πιάτα και θα διασκεδάσουμε εμείς τον κόσμο. Θα τραγουδήσω στο γάμο μου, όπως και ο άντρας μου, ο οποίος θα παίξει και κιθάρα, θα παίξουμε νησιώτικα, θα βάλουμε κι έναν Ζορμπά, θα έχει ενδιαφέρον, θα είναι διεθνής γάμος, να ζήσουν όλοι τα πάντα, να διασκεδάσουμε, γιατί αυτό θέλουμε, να μείνουν όλοι ευχαριστημένοι», είχε δηλώσει σε πρόσφατη συνέντευξή της η τραγουδίστρια.

Διαβάστε περισσότερα