Πίσω από το χαμόγελο του «Τζόκερ» – Φωτογραφίες με τον οσκαρικό Χοακίν Φοίνιξ στα γυρίσματα της ταινίας

Ο οσκαρικός Χοακίν Φοίνιξ είναι σταρ ακόμα και όταν ο ίδιος δεν το ξέρει. Αυτό φαίνεται και από τις φωτογραφίες που «ανέβασε» ο σκηνοθέτης του «Τζόκερ» Τοντ Φίλιπς από τα γυρίσματα της ταινίας «Τζόκερ».

Σε μια πρόσφατη ανάρτηση είδαμε υλικό από την τελευταία ημέρα των γυρισμάτων, όπου ο «Αρθουρ Φλεκ» έχει συλληφθεί και βρίσκεται στο ψυχιατρείο.

«Όλες αυτές οι φωτο ελήφθησαν την τελευταία ημέρα των γυρισμάτων. Ήταν γλυκόπικρο το συναίσθημα, σίγουρα – ενώ αισθανόμασταν τέλεια που ολοκληρωνόταν η ταινία, την ίδια ώρα μια τόσο έντονη και μοναδική εμπειρία ξαφνικά τελείωνε. Η ταινία έκανε τη διαδρομή της και η κορύφωση ήρθε με το να βλέπουμε τον Χοακίν Φίνιξ να ανεβαίνει στη σκηνή το περασμένο σαββατοκύριακο. Ευχαριστώ και πάλι ολόκληρο το καστ και τους υπολοίπους συντελεστές. Και ειδικά τους φανς, που είδαν πίσω από τον “θόρυβο” και το τίμησαν» έγραψε ο Τοντ Φίλιπς.

Ο διάσημος ηθοποιός κέρδισε για τον ρόλο του στην ταινία «Τζόκερ» το Όσκαρ, το BAFTA, το SAG και τη Χρυσή Σφαίρα Α’ Ανδρικού Ρόλου

Πηγή: Πίσω από το χαμόγελο του «Τζόκερ» – Φωτογραφίες με τον οσκαρικό Χοακίν Φοίνιξ στα γυρίσματα της ταινίαςaltsantiri

Διαβάστε περισσότερα