Πένθος για τη Σοφία Παυλίδου

Η Σοφία Παυλίδου περνάει δύσκολες στιγμές και «ράγισε καρδιές» το αντίο της στα social media.

Η ηθοποιός «έχασε» τον πατέρα της και τον αποχαιρέτησε ποστάροντας μια φωτογραφία τους στο instagram με εκείνη μωρό να την κρατάει ο μπαμπάς της και έγραψε: «Έφυγες …Ας είναι η φυσική εξέλιξη …Ας έφυγες ήρεμος δυο μερες μετά τα 87α γενέθλια σου με ολους μας γύρω σου γεμάτος από αγάπη …την απώλεια σου δεν είναι εύκολο να τη διαχειριστώ.

Είχα το χρόνο στη διάρκεια της σύντομης αρρώστιας σου να σου πω πόσο σ αγαπώ πόσο σ ευχαριστώ για ολα όσα έκανες για μένα ,για όσα μου έμαθες. Ειχα το χρόνο να σ αποχαιρετήσω. Αισθάνομαι τυχερή γι’ αυτό. Είσαι ο καλύτερος μπαμπάκας του κόσμου μην το ξεχνάς. #καληανταμωση#rip #fatheranddaughter#christospavlidis #loveyousomuch».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Έφυγες …Ας είναι η φυσική εξέλιξη …Ας έφυγες ήρεμος δυο μερες μετά τα 87α γενέθλια σου με ολους μας γύρω σου γεμάτος από αγάπη …την απώλεια σου δεν είναι εύκολο να τη διαχειριστώ .Είχα το χρόνο στη διάρκεια της σύντομης αρρώστιας σου να σου πω πόσο σ αγαπώ πόσο σ ευχαριστώ για ολα όσα έκανες για μένα ,για όσα μου έμαθες .Ειχα το χρόνο να σ αποχαιρετήσω.Αισθάνομαι τυχερή γι αυτό.Εισαι ο καλύτερος μπαμπάκας του κόσμου μην το ξεχνάς. #καληανταμωση #rip #fatheranddaughter #christospavlidis #loveyousomuch

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sofia Pavlidou (@pavlidou.sofia) στις 20 Ιούν, 2020 στις 8:34 πμ PDT

Διαβάστε περισσότερα