Πάνω από 500 φίλαθλοι του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ – Στήριξαν και αποθέωσαν τους παίκτες

Τη στήριξή τους στους διοικητικούς ηγέτες της ΚΑΕ Ολυμπιακούς, Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο, αλλά και στην ομάδα, για την απόφαση να αποχωρήσουν στο ημιχρόνου του ημιτελικού Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ έσπευσαν να δείξουν οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού. Περισσότεροι από 500 οπαδοί συγκεντρώθηκαν στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας για να αποθεώσουν την ομάδα.

Ο Ολυμπιακός αποχώρησε σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τα σφυρίγματα των διαιτητών Αναστόπουλου, Μάνου και Παναγιώτου, με την πλειονότητα των φιλάθλων των Πειραιωτών που έκαναν σχόλια στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης να «χαιρετίζουν» την απόφαση των Αγγελόπουλων να μην επιστρέψει στο παρκέ η ομάδα για το β΄ μέρος του ημιτελικού. Πάντως, όπως προκύπτει, μετά τα τρία φάουλ που καταλόγισαν οι διαιτητές στον Ολυμπιακό στα πρώτα 28΄΄ του αγώνα (δύο στον Τίμα και ένα στον Ουέμπερ), οδήγησαν στην απόφαση να αποχωρήσουν. Οι αδελφοί Αγγελόπουλοι επικοινώνησαν με τον πάγκο της ομάδας ζητώντας τους να αποχωρήσουν σε ένδειξη διαμαρτυρίας. Για λόγους ασφαλείας, επέλεξαν να ανακοινώσουν στους παίκτες και το τεχνικό τιμ εν τέλει στα αποδυτήρια την απόφαση της διοίκησης, μετά την ολοκλήρωση του πρώτου μέρους.

«Ας μας επιβάλουν όποια ποινή θέλουν. Δεν πάει άλλο… Δεν μας νοιάζει» προκύπτει από τον Ολυμπιακό αναφορικά με την τιμωρία για την αποχώρησή τους. Η ποινή που προβλέπεται είναι αφαίρεση 2 βαθμών από το ελληνικό πρωτάθλημα.

Η αποστολή των «ερυθρόλευκων» καθυστέρησε να αναχωρήσει πάντως από το Ολυμπιακό Στάδιο (στις 22:30), λόγω της κίνησης που υπήρχε, ενώ την πρώτη φορά που επιχείρησε να φύγει, υποχρεώθηκε να επιστρέψει.

Διαβάστε περισσότερα