Πάμε Πακέτο: Η Φωτεινή Δάρρα είναι παραλήπτρια πακέτου (εικόνες)

Στο αποψινό Πάμε Πακέτο θα υπάρξουν καλά κρυμμένα μυστικά χρόνων θα έρθουν στο φως με το άνοιγμα των πακέτου.

Παραλήπτρια του πρώτου πακέτου είναι η ερμηνεύτρια, Φωτεινή Δάρρα.

Η ίδια κάθεται για δεύτερη φορά στην θέση του παραλήπτη στην ιστορία της εκπομπής και είχε μεγάλη αγωνία για το τι την περιμένει.

Πώς θα αντιδράσει όταν δει ότι κέρδισε το κλειδί της καρδιάς ενός ολόκληρου χωριού με τη συμπεριφορά της; Ποια έκπληξη την περιμένει;

Ο 43χρονος Χάρης, έρχεται από την Σαντορίνη με την ελπίδα να βρει τα αδέρφια του. Μέχρι πριν πέντε χρόνια νόμιζε ότι είναι μοναχοπαίδι. Όλα ανατράπηκαν, το 2012, όταν σε ένα καυγά των γονιών του άκουσε πως η μητέρα του έχει ακόμα δύο παιδιά από προηγούμενο γάμο.

Η κατάσταση της υγείας της, με την πάροδο του χρόνου, επιδεινώθηκε αφού αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα άνοιας. Έτσι αντί να προσφωνήσει τον αποστολέα με το όνομά του, ανέφερε τα ονόματα των αδερφών του.

Ο Χάρης έψαξε και βρήκε ότι όντως υπάρχουν ακόμα δύο παιδιά και ότι η μητέρα του αναγκάστηκε να τα εγκαταλείψει με τον χειρότερο τρόπο. Από τότε έβαλε στόχο να της κάνει αυτό το δώρο και έστω και τώρα, 60 χρόνια μετά, να τους φέρει σε επαφή.

Θα αποδεχτούν και τα δύο αδέρφια την πρόσκληση; Έμαθαν ποτέ την αλήθεια για την φυγή της μητέρας τους; Πώς θα αισθανθεί εκείνη όταν έρθει αντιμέτωπη με το παιδί της; Θα το αναγνωρίσει;

πηγή