Πάει πολύ καλά η αποθεραπεία του Πετρούνια: Δεν αισθάνομαι ενοχλήσεις

Ο Λευτέρης Πετρούνιας, που πριν από μερικές ημέρες ψηφίστηκε ως ο καλύτερος αθλητής για το 2018 από τον ΠΣΑΤ, πάει πολύ καλά σε ότι αφορά στην αποθεραπεία του και αυτό τόνισε ο ίδιος κατά την διάρκεια εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στην Πάτρα την Πέμπτη (20/12) με αφορμή την αντίστροφη μέτρηση για το World Outdoor Gymnastics Gala. Ο «χρυσός» Ολυμπιονίκης και Παγκόσμιος Πρωταθλητής των κρίκων επισκέφτηκε τους γιατρούς στη Γαλλία και τοι τελευταίου παρουσιάστηκαν απολύτως ικανοποιημένοι από την πορεία της αποθεραπείας του.

«Είχα πάει στη Γαλλία για να εκτιμήσουν οι γιατροί την κατάσταση του χεριού μου. Όπως βλέπετε, μπορώ και το κουνάω κανονικά, χωρίς να το κρατάει κάτι. Ύστερα από πολλούς μήνες μπορώ και το σηκώνω ψηλά και ευτυχώς δεν αισθάνομαι ενοχλήσεις», ανέφερε ο κορυφαίος αθλητής κατά την διάρκεια εκδήλωσης που διεξήχθη στις αίθουσες των κινηματογράφων ODEON στην Πάτρα.

Να θυμίσουμε ότι ο Λευτέρης Πετρούνιας, αμέσως μετά τη διεξαγωγή του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος στο Ντουμπάι, όπου κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο, είχε υποβληθεί σε επέμβαση στον ώμο στη Γαλλία. Ο ίδιος είχε εκφράσει την σιγουριά ότι στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκυο θα… πετάει. 

Διαβάστε περισσότερα