Ο Khalid τραγουδά για τα θύματα του μακελειού στη γενέτηρά του, το Ελ Πάσο

Συναυλία – φόρο τιμής στα θύματα της πολύνεκρης επίθεσης στο Ελ Πάσο, θα δώσει ο αμερικανός τραγουδιστής της R&B Khalid, ο οποίος είναι γεννημένος στην Τζόρτζια και μεγάλωσε στο Ελ Πάσο, την πόλη του Τέξας που αποτέλεσε σκηνικό του μακελειού την περασμένη Κυριακή.

“Τις τελευταίες μέρες η καρδιά μου είναι βαριά”, έγραψε σε tweet του ο ράπερ, παραθέτοντας τις σκέψεις του για την πολύνεκρη επίθεση με αναρτήσεις στα social media.

Στο πολυκατάστημα Walmart στην συνοριακή πόλη του Τέξας ο 21χρονος Πάτρικ Κρούσιους άνοιξε πυρ σκοτώνοντας 22 ανθρώπους και τραυματίζοντας άλλους τόσους.

“Το να ακούω και να βλέπω μια πράξη τρομοκρατίας να συμβαίνει τόσο κοντά στο σπίτι, την οικογένειά μου και τους φίλους μου είναι απίστευτο και συγκλονιστικό. Όταν τραγουδώ τα “915” και “city of El Paso” δεν μπορώ να περιγράψω τι αισθάνομαι.

Σε ένα δεύτερο tweet, ο Khalid ανακοίνωσε ότι θέλει να κάνει κάτι για να βοηθήσει και να στηρίξει την πόλη.

“Σχεδιάζω μια συναυλία για φιλανθρωπικό σκοπό αργότερα αυτό τον μήνα, όλα τα έσοδα θα πάνε στις οικογένειες που έχουν πληγεί από την ένοπλη επίθεση” είπε. “Σας στέλνω όλη την αγάπη μου και θα σας ενημερώσω.”

Ο βραβευμένος με Grammy αστέρας θα είναι σε περιοδεία τον Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο του 2019 για να προωθήσει το δεύτερο άλμπουμ του «Free Spirit», το οποίο κυκλοφόρησε τον Απρίλιο.

Δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη η ημερομηνία διεξαγωγής της συναυλίας.

Διαβάστε περισσότερα