Ο Acun Ilicali έστειλε εξώδικο στον ΑΝΤ1 για το Nomads – Τους δίνει περιθώριο μία εβδομάδα

Η εταιρία παραγωγής του Acun Ilicali έστειλε εξώδικο στον ΑΝΤ1 για το Nomads 2 κατηγορώντας το για αντιγραφή. Αυτές τις μέρες μάλιστα παίκτες του survivor θα κάνουν είσοδο στο nomads 2.

«Μέσα από το εξώδικο που στέλνεται κατηγορούν το Nomads ότι αντιγράφει το Survivor», ανέφερε ο Γιάννης Πουλόπουλος στην εκπομπή «Στη φωλιά των κούκου».

Το εξώδικο αναφέρει μεταξύ άλλων: «Έχει υποστεί το παιχνίδι τέτοιας έκτασης αναμόρφωση που δεν είναι πλέον το Nomads, αλλά Survivor με άλλο τίτλο».

Και αναφέρει τέσσερα συγκεκριμένα σημεία:

  1. Στο πρώτο Nomads είχαμε δει τρεις ομάδες, αυτή τη φορά έχουμε δύο.

 

  1. Οι ομάδες είναι χωρισμένες σε κόκκινους και μπλε, όπως γινόταν και στο Survivor 1 και 2.

 

  1. Έχουμε δύο τοποθεσίες. Απουσιάζει η πολυτελής βίλα που υπήρχε στο πρώτο Nomads.

 

  1. Αυτή τη φορά έχουμε δύο παρουσιαστές, όπως ακριβώς έχει γίνει στο Survivor 2 με τον Γιώργο Λιανό και τον Σάκη Τανιμανίδη.

Ο δημοσιογράφος συνέχισε το ρεπορτάζ: «Από τον ΑΝΤ1 λένε ότι το Nomads το έχουν πάρει από τη βελγική εταιρεία Caracol η οποία το έχει λανσάρει εδώ και 15 χρόνια το συγκεκριμένο concept και το έχει πουλήσει σε όλο τον κόσμο και ότι στην παγκόσμια τηλεοπτική αγορά υπάρχουν δεκάδες ανάλογα τηλεοπτικά concept που έχουν σχέση με το ριάλιτι επιβίωσης. Η τουρκική εταιρεία παραγωγής δίνει περιθώριο μιας εβδομάδας στον ΑΝΤ1 να σταματήσουν οι αντιγραφές, αλλιώς λένε ότι σκοπεύουν να κινηθούν νομικά για να προστατεύσουν τα νόμιμα δικαιώματα τους».

Διαβάστε περισσότερα