Ο Τσαλίκης πάντρεψε ραδιοφωνικό παραγωγό – Κουμπάρος ο Αρναούτογλου

Με πολιτικό γάμο παντρεύτηκε ο ραδιοφωνικός παραγωγός Παναγής Τζωρτζάτος τη σύντροφό του στο δημαρχείο Περιστερίου.

Ο Γιώργος Τσαλίκης τέλεσε τον γάμο ως αντιδήμαρχος με μάρτυρες τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, τη Νάνσυ Αντωνίου και τον Γιώργο Λιανό που είναι συνεργάτες του γαμπρού στο ραδιόφωνο.

Ο δήμαρχος Περιστερίου Ανδρέας Παχατουρίδης πόσταρε φωτογραφίες στο instagram από τον γάμο και έγραψε: «Σε μια όμορφη τελετή στο δημαρχείο Περιστερίου, ο Παναγής Τζωρτζάτος από το πρωινό του Sfera 102.2 παντρεύτηκε την αγαπημένη του Ελένη, με μάρτυρες τους Γρηγόρη Αρναούτογλου, Γιώργο Λιανό και Νάνσυ Αντωνίου. Το γάμο τέλεσε ο Αντιδήμαρχος Γιώργος Τσαλίκης. Στο όμορφο ζευγάρι ευχόμαστε βίον ανθόσπαρτον!».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Σε μια όμορφη τελετή στο δημαρχείο Περιστερίου, ο Παναγής Τζωρτζάτος από το πρωινό του Sfera 102.2 παντρεύτηκε την αγαπημένη του Ελένη, με μάρτυρες τους Γρηγόρη Αρναούτογλου, Γιώργο Λιανό και Νάνσυ Αντωνίου. Το γάμο τέλεσε ο Αντιδήμαρχος Γιώργος Τσαλίκης. Στο όμορφο ζευγάρι ευχόμαστε βίον ανθόσπαρτον!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ανδρέας Παχατουρίδης (@andreas_pachatouridis) στις 3 Ιούλ, 2020 στις 8:49 πμ PDT

Διαβάστε περισσότερα