Ο Στέφανος Τσιτσιπάς εξομολογείται: Αμφέβαλα για τον εαυτό μου…

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς, σε συνέντευξή του στην επίσημη σελίδα της ATP, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη δύσκολη περίοδο που πέρασε το περασμένο καλοκαίρι και όλα όσα άλλαξαν στη ζωή του από τότε μέχρι σήμερα.

Ο έλληνας άσος του τένις αποκάλυψε ότι αμφέβαλε για το εαυτό του και για το εάν αξίζει ως άνθρωπος, ενώ όπως ανέφερε χαρακτηριστικά: ότι «ήταν απόφασή μου να ζήσω τη ζωή όπως την ήθελα, όχι όπως άλλοι την ήθελαν για μένα». Παράλληλα αναφέρθηκε στην απεξάρτησή του από τα social media και τόνισε ότι βρίσκεται στην καλύτερη φάση της ζωής του.

«Ήταν απόφασή μου να ζήσω τη ζωή όπως την ήθελα, όχι όπως άλλοι την ήθελαν για μένα. Υπήρχε μια περίοδος το προηγούμενο καλοκαίρι που αμφέβαλλα με τον εαυτό μου, πίστευα πως δεν είχα ενδιαφέρον ως άνθρωπος. Ήθελα να είμαι κάποιος άλλος, τώρα όμως καταλαβαίνω πόσο υπέροχο είναι να είμαι ο εαυτός μου», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Σε ερώτηση για την απεξάρτησή του από τα social media και το τι διαφορετικό κάνει, είπε: «Δεν μπαίνω, πλέον, κάθε 30-40 λεπτά στο Instagram, όπως έκανα παλιά. Ήταν πολύ αγχωτικό και κόντευα να τρελαθώ. Τώρα νιώθω διαφορετικά στη συμπεριφορά μου και στο πως αισθάνομαι. Μπορώ να συνδεθώ με τους ανθρώπους καλύτερα πια. Η απομάκρυνση από τα social media και να ξοδεύω περισσότερο ποιοτικό χρόνο, είναι ότι καλύτερο μου έχει συμβεί τελευταία».

«Αυτή τη στιγμή βρίσκομαι στην καλύτερη φάση της ζωής μου. Δεν έχει να κάνει με τα αποτελέσματα ή με το αν παίζω καλό ή κακό τένις. Είμαι χαρούμενος και νιώθω πολύ καλά. Απολαμβάνω τη ζωή περισσότερο γενικά και αυτό αντανακλάται και στο παιχνίδι μου. Με κάνει ευτυχισμένο και με κάνει να θέλω να ζήσω καλύτερα», τόνισε κλείνοντας ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

(πληροφορίες από sport24)

Πηγή: Ο Στέφανος Τσιτσιπάς εξομολογείται: Αμφέβαλα για τον εαυτό μου…altsantiri

Διαβάστε περισσότερα