Ο Σαλβίνι χώρισε και η φίλη του «ανέβασε» φωτογραφία τους στο κρεβάτι (εικόνα)

Ο Ματέο Σαλβίνι φαίνεται ότι έχει πάρα πολλούς λόγους να μην είναι καλά το συγκεκριμένο διάστημα και αυτό δεν αφορά μόνο την ιταλική οικονομία.

Όπως φαίνεται, χώρισε από την αγαπημένη του Ελίσα Ιζοάρντι η οποία είναι γνωστή τηλεπαρουσιάστρια στην Ιταλία και μοντέλο. Οι φήμες για τον χωρισμό τους είχαν ξεκινήσει εδώ και καιρό και τελικά ήταν η ίδια η 36χρονη αυτή που επιβεβαίωσε την κατάληξη της σχέσης τους με έναν καθόλου κομψό τρόπο.

Χρησιμοποιώντας έναν στίχο του ποιητή Gio Evan η ίδια έγραψε: «Δεν είναι αυτό που χάσαμε, αλλά αυτό που θα έπρεπε να έχουμε δώσει ξανά. Με απεριόριστο σεβασμό στην αληθινή αγάπη που είχαμε. Ciao Ματέο».

Στο μεταξύ. επικρίσεις και αρνητικές αντιδράσεις έχει προκαλέσει στην Ιταλία η απόφαση του υπουργού Εσωτερικών και γραμματέα της Λέγκα Ματέο Σαλβίνι να αναρτήσει «σέλφι» στο διαδίκτυο, στο οποίο ποζάρει χαμογελαστός λίγο πριν επισκεφθεί περιοχές της βόρειας Ιταλίας που επλήγησαν από την κακοκαιρία.

Ο Σαλβίνι βρίσκεται στην Βενετία και κάτω από την φωτογραφία γράφει ότι ετοιμάζεται να επισκεφθεί την περιοχή του Μπελούνο. «Όποιος σταματά έχει χάσει το παιχνίδι», προσθέτει ο ηγέτης της Λέγκα.

Διαβάστε περισσότερα