Ο Πιτίνο μίλησε για τον «πόλεμο» στα ελληνικά γήπεδα – «Απειλούσαν τον Γιαννακόπουλο στο ΣΕΦ με χειροβομβίδα» (video)

Ο Ρικ Πιτίνο πρόλαβε να ζήσει και αυτός… πολλά στην Ελλάδα και στην Αμετική μίλησε για τον «πόλεμο» στα ελληνικά γήπεδα. «Απειλούσαν τον Γιαννακόπουλο στο ΣΕΦ με χειροβομβίδα», τόνισε χαρακτηριστικά, αναφερόμενος στα όσα έγιναν στον τελευταίο αγώνα του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ για την Euroleague.

Ο πρώην προπονητής των «πράσινων» αναφέρθηκε στην αντιπαλότητα του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ με τον Ολυμπιακό και επανέλαβε πως όλα τα ματς στις ΗΠΑ μοιάζουν με… αγώνες εκκλησίας, μπροστά στο ντέρμπι «αιωνίων» στην Ελλάδα.

Προχώρησε, μάλιστα, σε μία σοκαριστική αποκάλυψη, εξηγώντας πως ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αποχώρησε από το ΣΕΦ στο ματς της Euroleague, γιατί ένας οπαδός των Πειραιωτών τον απειλούσε κρατώντας μία χειροβομβίδα.

«Όλες οι αντιπαλότητες που αναφέρθηκαν, ακόμη και το Ντουκ – Καρολάινα, είναι αγώνες εκκλησίας αν κάποιος τα συγκρίνει με ένα Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός. Πρώτα από όλα, πάγκος σου είναι προφυλαγμένος από υλικό που δεν σπάει, σαν αυτό που βάζουν στα γήπεδα του χόκεϊ. Γύρω από τον αγωνιστικό χώρο υπάρχει και προστατευτικό δίχτυ», δήλωσε ο Πιτίνο και συμπλήρωσε:

«Οι χούλιγκανς δεν μπορούν να πετάξουν πράγματα. Στο γήπεδο κάθονται σε συγκεκριμένα σημεία και στο γήπεδο του Ολυμπιακού και στο γήπεδο του Παναθηναϊκού. Φέτος, ο ιδιοκτήτης μας έπρεπε να φύγει στο ημίχρονο, επειδή ένας τύπος τον απείλησε κρατώντας μία χειροβομβίδα. Ένας άνθρωπος κρατούσε μια χειροβομβίδα. Αναγκάστηκε να φύγει στο ημίχρονο.Υπάρχει αρκετή αστυνομία στο γήπεδο.

Δε μιλάμε για αγώνα ανάμεσα σε Τούρκους και Έλληνες, μιλάμε για αγώνα μεταξύ ελληνικών ομάδων. Οι Ολυμπιακοί, ευτυχώς, για κάποιο λόγο με εκτιμούσαν. Σε κάποιους άλλους “πράσινους” δεν έλεγαν ούτε γεια. Ίσως επειδή ήμουν ταυτόχρονα προπονητής της εθνικής τους ομάδας».

Πηγή: sdna.gr

Διαβάστε περισσότερα