Ο Ολυμπιακός κατήγγειλε Ιβάν Σαββίδη και Μάκη Γκαγκάτση στην Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ

Νέο επεισόδιο σημειώθηκε την Πέμπτη (20/02) ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ σχετικά με το σήριαλ της υπόθεσης πολυιδιοκτησίας του «Δικεφάλου του Βορρά» με την Ξάνθη, μετά την εισήγηση της ΕΕΑ και την εξέταση από την αθλητική δικαιοσύνη, καθώς οι «ερυθρόλευκοι» με έγγραφό τους κατήγγειλλαν στην Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ τον Ιβάν Σαββίδη και τον Μάκη Γκαγκάτση.

Οι Πειραιώτες επικαλούνται το άρθρο 67 του Κώδικα Δεοντολογίας. Το συγκεκριμένο άρθρο αναφέρει ότι: «Κάθε πρόσωπο που δεσμεύεται από αυτόν τον κώδικα, μπορεί να υποβάλλει μία καταγγελία σχετικά με πιθανές παραβάσεις του παρόντα κώδικα στον γραμματέα του ερευνητικού τμήματος. Οι καταγγελίες πρέπει να υποβάλλονται εγγράφως μαζί με τα διαθέσιμα αποδεικτικά στοιχεία. Η γραμματεία θα ενημερώνει το μέλος του ερευνητικού τμήματος σχετικά με την υποβολή καταγγελιών και θα ενεργεί υπό τις οδηγίες του».

Σημειώνεται ότι στην παράγραφο 2 σημειώνει ότι: «Δεν υπάρχει αξίωση για την έναρξη διαδικασιών λόγω υποβολής ορισμένης καταγγελίας». Υπενθυμίζεται ότι ΠΑΟΚ και Ξάνθη προσέφυγαν και στο ΣτΕ κατά της εισήγησης για τη συνιδιοκτησία.

Πηγή: Ο Ολυμπιακός κατήγγειλε Ιβάν Σαββίδη και Μάκη Γκαγκάτση στην Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟaltsantiri

Διαβάστε περισσότερα