Ο Ντάνιελ Γκρεγκ θέλει να ξαναβάλει το κοστούμι του ντετέκτιβ μετά το «Στα Μαχαίρια»

Μπορεί ο Ντάνιελ Κρεγκ να ολοκληρώνει την πορεία του ως Τζέις Μποντ, είναι όμως πρόθυμος να μείνει, ερμηνευτικά, στον χώρο των ερευνων, ως Μπενουά Μπλανκ στη συνέχεια της ταινίας «Στα Μαχαίρια».

Ο ίδιος, όταν ρωτήθηκε σχετικά, απάντησε με ενθουσιασμό: «Φυσικά. Θα πετούσα πάνω από το φεγγάρι. Θέλω να πω ότι θα έκανα τα πάντα για τον Ράιαν. Αν γράψει κάτι, θα το κάνω. Φυσικά. Γιατί να μην θέλω; Πέρασα τόσο καλά όταν το έκανα. Αυτός είναι ο στόχος κάθε φορά, σε κάθε δουλειά. Ήταν σπάνιο αυτό που έγινε στην ταινία και ήταν τόσο ωραίο».

Από την πλευρά του και ο Ράιαν Τζόνσον που έγραψε και σκηνοθέτησε την ταινία «Στα Μαχαίρια» δήλωσε την προηγούμενη εβδομάδα ότι θα ήθελε να κάνει τη συνέχεια της ταινίας.

«Υπάρχουν πολλά που πρέπει να γίνουν: Πρώτα απ’ όλα πρέπει να γράψω ένα σενάριο που να αξίζει τον κόπο, οπότε θα δούμε», δήλωσε ο Τζόνσον, που είναι υποψήφιος για Όσκαρ στην κατηγορία του σεναρίου για την ταινία «Στα Μαχαίρια».

«Δεν θέλω να προκαταβάλλω κανέναν, αλλά είναι κάτι που θα ήθελα να κάνω. Πρώτα απ’ όλα επειδή είχα τόσο καλή και διασκεδαστική συνεργασία με τον Ντάνιελ και δεύτερον επειδή θα επαναλάβουμε αυτό που είχε κάνει η Αγκάθα Κρίστι με τον Πουαρό και την Μις Μαρπλ, απλώς με μία διαφορετική προσέγγιση στο θέμα με τον Μπενουά Μπλανκ ως ντετέκτιβ. Οι επιλογές μου φαίνονται ατελείωτες με τρόπο που είναι πραγματικά συναρπαστικός», δήλωσε ο Τζόνσον.

Πηγή: Ο Ντάνιελ Γκρεγκ θέλει να ξαναβάλει το κοστούμι του ντετέκτιβ μετά το «Στα Μαχαίρια»altsantiri

Διαβάστε περισσότερα