Ο Μάκης Παπαδημητρίου εξηγεί τον λόγο που νοσηλεύεται στα Χανιά: Είχα ενοχλήσεις στην κοιλιά που εξελίχθησαν…

Ο Μάκης Παπαδημητρίου όπως σας ενημερώσαμε νοσηλεύεται σε κλινική στα Χανιά.

Ο ηθοποιός αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα υγείας και έπρεπε να νοσηλευθεί ακυρώνοντας τις προγραμματισμένες παραστάσεις την 1η και 2η Αυγούστουμε το έργο «Θεσμοφοριάζουσες».

Μια ωραία απάντηση έδωσε ο πολύ καλός ηθοποιός ξεκαθαρίζοντας τι συμβαίνει.

Η ανακοίνωσή του αναφέρει:

«Ονομάζομαι Παπαδημητρίου Μάκης, είμαι ηθοποιός, και συμμετέχω στην παράσταση “Θεσμοφοριάζουσες” που θα παρουσιάζονταν 1, 2 και 3 Αυγούστου στην Ανατολική Τάφρο.

Δυστυχώς, από την περασμένη Κυριακή το απόγευμα είχα ενοχλήσεις στην κοιλιά που εξελίχθησαν σχεδόν δύο μέρες μετά -ενώ ταξίδευα με το νυχτερινό πλοίο για Χανιά- σε οξεία, εμπύρετη γαστρεντερίτιδα. Οι επισκέψεις μου στην τουαλέτα ήταν περίπου 2 κάθε ώρα, οπότε αφυδατώθηκε ο οργανισμός μου σε υπερβολικό βαθμό. Πήρα ενδοφλέβια αντιβίωση και ορούς για να αναρρώσω και μέχρι τελευταία στιγμή πίστευα ότι θα καταφέρω να ανταπεξέλθω στην -πολύ απαιτητική σωματικά- παράσταση μας. Δεν τα κατάφερα. Η αφυδάτωση προκαλεί αδυναμία, εξασθένιση, έλλειψη προσανατολισμού και πολλά άλλα, έως και λιποθυμία. Καθόλου καλό για τη δουλειά μας. Προκειμένου να αποφύγω λοιπόν τον κίνδυνο είπα να ακυρώσουμε.

Δεν ήταν ευθύνη του ΔΗΠΕΘΕΚ η ακύρωση της παράστασης. Ήμουν και είμαι άρρωστος. Σήμερα(χθες), το πρωί, πήρα τη δεύτερη ενδοφλέβια αντιβίωση και ορούς, και αισθανόμουν καλύτερα αλλά και πάλι δεν κατάφερα δυστυχώς να νιώσω τόσο δυνατός για να βγάλω την παράσταση. Δεν υπήρξαν ούτε καθυστερήσεις από το ΔΗΠΕΘΕΚ ούτε ανοργανωσιές. Περίμενα μέχρι το απόγευμα για να μετρήσω τις δυνάμεις μου. Το πρωί ήμουν σχεδόν βέβαιος ότι θα έπαιζα αλλά κατά τη διάρκεια της μέρας τα πράγματα άλλαξαν. Είναι ανθρώπινο και εντελώς φυσιολογικό… Την παράσταση δεν την ακύρωσε το ΔΗΠΕΘΕΚ. Την ακύρωσε η γαστρεντερίτιδα. Όπως αν έβρεχε θα την ακύρωνε ο καιρός. 

Είναι το λιγότερο χυδαίο να χρησιμοποιείται η αρρώστια ενός ανθρώπου για μικροπολιτικά παιχνίδια. Αν έχετε θέμα με τον Πρόεδρο σας, πείτε τα ευθέως. Τα άλλα είναι μ@@@κίες τούμπανα. Ευχαριστώ για τα περαστικά. Αν είμαι καλά αύριο θα παίξω. Αν όχι, δεν θα παίξω. Και να υπογράφετε τα άρθρα σας. Είναι σημάδι καλής δημοσιογραφίας. Και τώρα με συγχωρείτε… πάω να προσκυνήσω τον πορσελάνινο θεό».

πηγή