Ο κορονοϊός «θερίζει» την Εθνική ομάδα κολύμβησης της Ουγγαρίας

«Θερίζει» την Εθνική ομάδα κολύμβησης της Ουγγαρίας ο κορονοϊός, καθώς την Τρίτη (31/03) η πρωταθλήτρια κόσμου, Μπογκλάρκα Κάπας, γνωστοποίησε μέσω του Instagram ότι είναι θετική στον ιό, αλλά, όπως αποδείχθηκε ένα 24ωρο μετά (1/04) αυτό ήταν μόνο η κορυφή του παγόβουνου.

Όπως ανακοινώθηκε από την ομοσπονδία της χώρας, εννέα μέλη της εθνικής ομάδας, αθλητές και προπονητές, διαγνώστηκαν με κορονοϊό και τέθηκαν υποχρεωτικά σε καραντίνα 14 ημερών.

Η ουγγρική ομοσπονδία απέφυγε να δώσει ονόματα προς τα έξω, παρ΄ όλα αυτά τρεις Μαγυάροι πρωταθλητές, ο Ντόμινικ Κόζμα, ο Νταβίντ Χόρβατ και ο Ρίτσαρντ Μπόχους, γνωστοποίησαν μέσω Instagram ότι βρέθηκαν θετικοί.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ένας σημαντικός αριθμός κολυμβητών της εθνικής ομάδας της Ουγγαρίας είχε πραγματοποιήσει το προηγούμενο διάστημα προετοιμασία στην Ταϊλάνδη.

Η κολυμβητική ομοσπονδία τους υποχρέωσε να υποβληθούν δύο φορές σε τεστ για τον κορονοϊό, πριν τους επιτρέψει να χρησιμοποιήσουν τις εθνικές εγκαταστάσεις για τις προπονήσεις τους, οι οποίες συνεχίζονται κανονικά.

(πληροφορίες από naftemporiki.gr)

Πηγή: Ο κορονοϊός «θερίζει» την Εθνική ομάδα κολύμβησης της Ουγγαρίαςaltsantiri

Διαβάστε περισσότερα