Ο Άλεκ Μπάλντουιν τηλεφωνεί στον Κιμ Γιονγκ Ουν για την αποπομπή Τραμπ (video)

Τι και αν ο Άλεκ Μπάλντουιν είχε αποφασίσει να μην ξανασατιρίσει τον Ντόναλντ Τράμπ, ο Αμερικανός Πρόεδρος δίνει πάντα ερεθίσματα στον κόσμο του θεάματος. Έτσι το SNL (Saturday Night Live) η μακροβιότερη σατιρική εκπομπή στην αμερικανική τηλεόραση επέστρεψε και όπως είναι φυσικό δεν θα μπορούσε να λείπει ο Ντόναλντ Τραμπ και η διαδικασία αποπομπής στο Κογκρέσο.

Ο δημοφιλής ηθοποιός Άλεκ Μπάλντουιν, φορά και πάλι την χρυσή περούκα και ξεκινά τα τηλέφωνα με συνεργάτες και συγγενείς για να μάθει πως θα αντιμετωπίσει την διαδικασία αποπομπής στο Κογκρέσο.

Ανάμεσα στον Τζιουλιάνι, αλλά και τους μεγάλους γιους του, ο Ντόναλντ Τραμπ δέχεται τηλεφώνημα και από τον ηγέτη της Βόρειας Κορέας, Κιμ Γιονγκ Ουν. Ο Αμερικανός πρόεδρος ακούγεται να ζητά την γνώμη του για το θέμα και συγκεκριμένα για τον τρόπο να αντιμετωπίσει τον «πληροφοριοδότη», που έφερε το θέμα στη δημοσιότητα.

«Έχετε ωκεανό στη χώρα σας;» ακούγεται να του απαντά ο Κιμ Γιονγκ Ουν. «Εντάξει, στείλε τον πληροφοριοδότη στον πάτο του ωκεανού» συμπληρώνει ο Βορειοκορεάτης, με τον Ντόναλντ Τραμπ να απαντά: «Εύχομαι η χώρα μου να ήταν τόσο κουλ, όσο η δική σου».

Διαβάστε περισσότερα