Οπαδοί του ΠΑΟΚ ματαίωσαν εκδήλωση της ΝΔ με ομιλητή τον Γεωργιάδη

Οπαδοί του ΠΑΟΚ από τα Γιαννιτσά και τη Σκύδρα Πέλλας, ματαίωσαν με παρέμβασή τους κομματική εκδήλωση με ομιλητή τον αντιπρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνη Γεωργιάδη, που είχε οργανώσει για τις 19:30 το πολιτικό γραφείο του βουλευτή, Θεόδωρου Καράογλου, στα Κουφάλια Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με τον κ. Καράογλου, περίπου 20 οπαδοί συγκεντρώθηκαν έξω από το Πνευματικό Κέντρο στα Κουφάλια στις 19:20 και φώναζαν ότι είναι «ανεπιθύμητος» ο κ. Γεωργιάδης.

Ο βουλευτής της ΝΔ τους πλησίασε και τους πρότεινε μια μικρή αντιπροσωπεία τους να συναντηθεί με τον ίδιο και τον αντιπρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας. Εκείνοι αρνήθηκαν επιμένοντας ότι είναι «ανεπιθύμητος» ο Άδωνις Γεωργιάδης. Ύστερα από επιθυμία του κ. Καράογλου δεν υπήρξε επέμβαση της αστυνομικής δύναμης που ήταν στο σημείο.

Στη συνέχεια, ο βουλευτής της Β’ Θεσσαλονίκης ανακοίνωσε τη ματαίωση της εκδήλωσης, ενώ παράλληλα ενημέρωσε τον αντιπρόεδρο της ΝΔ που είχε φτάσει στη Θεσσαλονίκη, όχι όμως και στα Κουφάλια, με αποτέλεσμα να επιστρέψει στην Αθήνα.

Το πολιτικό γραφείο του κ. Καράογλου είχε οργανώσει και άλλες δύο εκδηλώσεις με ομιλητή τον κ. Γεωργιάδη. Μία για αύριο στις 11:00 στο Καβαλάρι Θεσσαλονίκης, η οποία θα γίνει χωρίς τον κ. Γεωργιάδη και η δεύτερη για αύριο το απόγευμα στην Επανομή, η οποία ματαιώθηκε.

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Φωτογραφίες: e-koufalia.gr

πηγή