Ομπράντοβιτς για Παύλο Γιαννακόπουλο: «Ήταν σαν πατέρας μου, δεν μπορώ να κοιμηθώ…»

Για τον θάνατο του Παύλου Γιαννακόπουλου μίλησε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς τονίζοντας πως δεν έχει κοιμηθεί από τότε που έμαθε τα άσχημα νέα.

Μετά το τέλος του τέταρτου τελικού κόντρα στην Τόφας, στην Προύσα, ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς αναφέρθηκε στην μεγάλη απώλεια για την παναθηναϊκή οικογένεια. Στάθηκε στη σχέση που είχαν «χτίσει» με τον εμβληματικό παράγοντα του «τριφυλλιού» στα 13 χρόνια συνεργασίας, αναφέροντας πως ο Παύλος Γιαννακόπουλος ήταν σαν πατέρας για τον ίδιο, ενώ στάθηκε στον σεβασμό που έτρεφε προς το πρόσωπό του.

«Ενημερώθηκα από τους φίλους μου στην Ελλάδα και από τότε δεν έχω κοιμηθεί. Δούλεψα πολλά χρόνια μαζί του, ήταν σαν πατέρας μου, τον οποίο σεβόμουν πάρα πολύ, ήταν από τους ανθρώπους που δεν θα ξεχαστούν ποτέ για αυτά που έκανε στο ελληνικό μπάσκετ. Δεν μπορώ να βρω τις λέξεις για να μιλήσω γι αυτόν. Ο κόσμος γενικώς τον ξέρει ως πρόεδρο του Παναθηναϊκού, αλλά είχα την ευκαιρία να έχω προσωπική συζήτηση μαζί του και έμαθα πολλά από αυτόν. Έτσι θα ήθελα να εκφράσω τα συλλυπητήριά μου στον Παναθηναϊκό και την οικογένειά του επειδή ξέρω πόσο τον αγαπούσαν» είπε χαρακτηριστικά ο Ομπράντοβιτς.

πηγή