Ολοκληρώθηκε η λοταρία αποδείξεων – Πώς μπορείτε να δείτε αν κερδίσατε

Ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 28 Μαρτίου η λοταρία αποδείξεων της ΑΑΔΕ, στην οποία αναδείχθηκαν 1.000 τυχεροί φορολογούμενοι που κερδίζουν από 1.000 ευρώ. Το ποσό αυτό είναι αφορολόγητο και ακατάσχετο.

Για την κλήρωση λήφθηκαν υπόψη δαπάνες που έγιναν τον μήνα Φεβρουάριο και αποπληρώθηκαν με πιστωτικές ή χρεωστικές κάρτες.

Δείτε εδώ τους τυχερούς λαχνούς

Οι φορολογούμενοι μπορούν να ενημερωθούν για τα αποτελέσματα της κλήρωσης, μέσα από την ιστοσελίδα aade.gr της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων. Μετά την είσοδό τους σ’ αυτήν, θα πρέπει να πατήσουν κλικ στην ένδειξη Δημόσιες Κληρώσεις, και μετά, με την χρήση των προσωπικών κωδικών πρόσβασής τους στο TAXIS, να μπουν στην ειδική εφαρμογή που περιλαμβάνει τα αποτελέσματα της κλήρωσης.

Ο αριθμός των λαχνών τους οποίους δικαιούται μηνιαίως κάθε φορολογούμενος, καθορίζεται κλιμακωτά, με βάση το άθροισμα των ποσών που αντιστοιχούν στο σύνολο των μηνιαίων συναλλαγών του.

Οι νικητές ενημερώνονται και μέσω προσωποποιημένου μηνύματος στον λογαριασμό τους στο taxisnet, ενώ τα χρηματικά έπαθλα πιστώνονται στον τραπεζικό λογαριασμό που θα έχει δηλώσει ο φορολογούμενος και για αυτό το λόγο είναι απαραίτητη η δήλωση λογαριασμού σε μορφή ΙΒΑΝ στον δικτυακό τόπο www.aade.gr.

Δείτε εδώ αν έχετε κερδίσει. Είναι απαραίτητοι οι κωδικοί για σύνδεση στο taxinet.gr.

Διαβάστε περισσότερα