Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για το Σάββατο 23/5

Καλημέρα! Τι λένε τ’άστρα για σήμερα;

ΚΡΙΟΣ: Δείξτε στους γύρω σας ότι εκτιμάτε και αυτούς και τις πράξεις τους. Μην προσπαθείτε να ανακαλύψετε τι μπορεί να κρύβουν κάποιοι, γιατί υπάρχει το ενδεχόμενο παρεξηγήσεων.

ΤΑΥΡΟΣ: Για να πετύχετε όσα δεν μπορείτε υιοθετήστε νέες μεθόδους εργασίας. Μη χάνετε τον χρόνο σας και την ουσία των πραγμάτων ονειροπολώντας ασταμάτητα.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Πριν αρχίσετε μια διαφορετική απασχόληση, διαπιστώστε αν σας ταιριάζει και αν καλύπτει τις ανάγκες σας. Αν η συμπεριφορά κάποιων σάς μπερδεύει, ζητήστε τους εξηγήσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ζητήστε τη βοήθεια συγγενικών προσώπων, αν αντιμετωπίζετε οικονομικά προβλήματα. Συγκρατήστε τον εκνευρισμό σας και μη θυμώνετε με όσους δεν σας φταίνε σε τίποτα.

ΛΕΩΝ: Μην παίρνετε πρωτοβουλίες σε θέματα που δεν μπορείτε να διεκπεραιώσετε και μην αφήνετε τις εντάσεις να σας καταβάλλουν. Γίνετε πιο συνεργάσιμοι με τους ανωτέρους σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οι λύσεις που θα προτείνετε στους συνεργάτες σας θα είναι ευπρόσδεκτες. Απολαύστε τη ζωή και ότι σας προσφέρει κάθε μέρα, ειδικά στον αισθηματικό τομέα σας.

ΖΥΓΟΣ: Σεβαστείτε τις διαφορετικές απόψεις και όλα θα πάνε καλύτερα. Με το να αφήνετε το παρελθόν να αναμειγνύεται με το παρόν θα προκαλέσετε κλυδωνισμούς στη σχέση σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ενώ υπερτιμάτε τις δικές σας δυνάμεις, υποτιμάτε των άλλων και αυτό είναι λάθος. Δείξτε στους γύρω σας τις πραγματικές προθέσεις σας και τι ακριβώς επιθυμείτε.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ασχοληθείτε με υποθέσεις που εκκρεμούν στον επαγγελματικό χώρο σας. Η διευθέτηση ενός οικονομικού προβλήματος μπορεί να σας ταλαιπωρήσει αρκετά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Παραμερίστε παλιές φιλοδοξίες που δεν σας επιτρέπουν να εξελιχτείτε και διεκδικήστε ό,τι πιστεύετε πως σας αξίζει, χωρίς να χαρίζεστε σε ανθρώπους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μπορεί να υπάρξουν προστριβές και εντάσεις, αλλά δεν θα αντιμετωπίσετε ακραίες και ριψοκίνδυνες καταστάσεις. Τα πράγματα σε γενικές γραμμές θα κυλούν ήρεμα.

ΙΧΘΥΕΣ: Διατηρήστε την προσοχή σας, σε συνδυασμό με την επιμέλεια στην εργασία σας, για να μην εκτεθείτε σε αυτόν τον τομέα και στη συνέχεια γευτείτε αυτό που θέλατε από την αρχή.

Διαβάστε περισσότερα