Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για το Σάββατο 20/10

Δύσκολη, απρόβλεπτη και γεμάτη εντάσεις η σημερινή μέρα και αυτό που δε βοηθάει είναι οι συναισθηματικές εντάσεις και τα σκαμπανεβάσματα στη διάθεση.

ΚΡΙΟΣ: Με το τετράγωνο Ερμή-Άρη, διαφωνίες με φίλους/ες, αλλά και για οικονομικά θέματα απειλούν να ταράξουν την ηρεμία σου, όμως «ουδέν κακόν αμιγές καλού»! Ίσως, μάλιστα, κερδίσεις πολλά στην προσπάθειά σου να «ισοφαρίσεις» κάποιες απώλειες, πρόσεξε όμως, μη χάσεις το δίκιο σου ένεκα της συμπεριφοράς σου.

Παράλληλα, ο Ήλιος και η Δήμητρα στον Ζυγό χρίζουν τους «άλλους», ως κομβικό παράγοντα στις εξελίξεις, με τις προθέσεις τους, ωστόσο, να «κουμπώνουν» με τις δικές σου βλέψεις. Δεν αποκλείεται, επίσης, να σου γίνει μια πρόταση συνεργασίας με πολλαπλά οφέλη.

ΤΑΥΡΟΣ: Αν το τετράγωνο Ερμή-Άρη αρέσκεται στο να δοκιμάζει την υπομονή σου ή τα νεύρα σου, έχεις το κατάλληλο «αντίδοτο», που δεν είναι άλλο από τις ισχυρές αντιστάσεις σου και την επιμονή σου! Κι επειδή, αν «συρθείς» από τις βουλές των άλλων, κανείς δε θα μείνει ευχαριστημένος/η, κάνε τα πράγματα με τον δικό σου τρόπο.

Παράλληλα, ο Ήλιος και η Δήμητρα στον Ζυγό στρέφουν το ενδιαφέρον σου σε εργασιακά ζητήματα και επειδή κινείσαι στο σωστό timing, θα αποκομίσεις συγκεκριμένα οφέλη. Επιπλέον, θα λάβεις χρήσιμες συμβουλές για την υγεία ή τη διατροφή σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Το τετράγωνο Ερμή-Άρη φέρνει προστριβές και εντάσεις στον εργασιακό σου χώρο, από την άλλη πλευρά όμως σου δίνει την αφορμή για να διαπραγματευτείς και να διεκδικήσεις ότι το καλύτερο για σένα. Χρειάζεται βέβαια να προσέξεις και τις κινήσεις σου στον… έξω κόσμο αφού ελλοχεύει ο κίνδυνος ενός ατυχήματος.

Παράλληλα, ο Ήλιος και η Δήμητρα στον Ζυγό φροντίζουν, ώστε να έχεις στη διάθεσή σου περισσότερο χρόνο για διασκέδαση και παιχνίδια, ενώ μπορεί να σε φέρουν ακόμη πιο κοντά σε αγαπημένα σου πρόσωπα, με αφορμή κι αιτία ένα κοινό εγχείρημα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Το τετράγωνο Ερμή-Άρη σε κάνει λιγότερο υπομονετικό/η απέναντι σε αγαπημένα πρόσωπα που θέλουν «να γίνει το δικό τους», αδιαφορώντας για τις συνέπειες των επιλογών τους. Κι επειδή μια κόντρα εγωισμών θα ρίξει κι άλλο λάδι στη φωτιά, δεν έχεις παρά να ποντάρεις στο φιλότιμό τους.

Παράλληλα, ο Ήλιος και η Δήμητρα στον Ζυγό σε καλούν να ασχοληθείς με το σπίτι σου ή τα περιουσιακά σου, αφού εκεί έχεις πολύ καλές πιθανότητες να πετύχεις αυτό που θέλεις. Ανάλογα θετικές είναι και οι προδιαγραφές σου και σε κοινωνικά ζητήματα, ίσως, μάλιστα, ασχοληθείς και με τα κοινά.

ΛΕΩΝ: Πολλά είναι τα προς επίλυση ζητήματα, φαίνεται όμως να προηγούνται τα οικογενειακά και οτιδήποτε σχετίζεται με το σπίτι. Κι αν το τετράγωνο Ερμή-Άρη εντείνει τον εκνευρισμό σου, αυτό που χρειάζεσαι είναι στοχευμένη δράση και άμεσες λύσεις, χωρίς να χάνεις τον χρόνο σου με διαμάχες που δεν οδηγούν πουθενά.

Παράλληλα, με τον Ήλιο και την Δήμητρα στον Ζυγό, οι επαφές και οι μετακινήσεις σου αποκτούν ένα θετικό πρόσημο, ενώ δεν αποκλείεται να λάβεις και μια καλή είδηση. Επιπλέον, γνωστοί και συγγενείς μπορεί να σου παράσχουν βοήθειες και διευκολύνσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Με το τετράγωνο Ερμή-Άρη, η καθημερινότητά σου δοκιμάζεται από εντάσεις ή διεκδικήσεις, συχνά «για ψύλλου πήδημα». Προσπάθησε, λοιπόν, να μείνεις «στο κέντρο σου» κι ασχολήσου μόνο με τα επείγοντα ή εκείνα που σε ενδιαφέρουν πραγματικά. Επιπλέον, οφείλεις να είσαι πολύ προσεκτικός/η στις μετακινήσεις σου και τον χειρισμό συσκευών ή μηχανών.

Παράλληλα όμως, ο Ήλιος και η Δήμητρα στον Ζυγό σου επιτρέπουν να κινηθείς με μια σχετική οικονομική άνεση, ενώ αν σου λείπει κάτι, το πιθανότερο είναι να σου το προσφέρουν, γι’ αυτό μη βιαστείς να… ξοδευτείς!

ΖΥΓΟΣ: Το τετράγωνο Ερμή-Άρη διαταράσσει την ειρήνη μέσα σου και γύρω σου, με τα οικονομικά και συναισθηματικά θέματα να γίνονται αιτία κι αφορμή έντονων αντιπαραθέσεων. Επειδή όμως τίποτα σπουδαίο δεν κερδίζεται χωρίς «μάχη», ενδέχεται τελικά να βγεις κι… από πάνω, εφαρμόζοντας μια δυναμική διπλωματία, ενώ μια έμπνευση της στιγμής θα σου αποφέρει επιπλέον κέρδη.

Παράλληλα, ο Ήλιος και η Δήμητρα στο ζώδιό σου σε χρίζουν πρωταγωνιστή/α στις εξελίξεις, και με «όπλο» το συνθετικό ταλέντο σου δεν αποκλείεται να πετύχεις κάτι εξαιρετικά σημαντικό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Με το τετράγωνο Ερμή-Άρη, σε έχει πάρει στο… κατόπι η ένταση κι εκείνο που επείγει να κάνεις είναι να εκτονώσεις την περίσσεια ενέργειά σου μέσα από κατασκευές, δουλειές και αθλητικές δράσεις. Κατά τα άλλα βέβαια, θα χρειαστεί να κάνεις υπομονή απέναντι σε άτομα που φέρονται εγωιστικά, αλλά αν αρχίσουν να αυθαιρετούν σε βάρος σου, τότε επιβάλλεται να βάλεις «τον κάθε κατεργάρη στον πάγκο του».

Παράλληλα, ο Ήλιος και η Δήμητρα στον Ζυγό ρίχνουν φως στο παρασκήνιο, με συνέπεια να αποκτήσεις μια πληρέστερη εικόνα των πραγμάτων.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Το τετράγωνο Ερμή-Άρη ενεργοποιεί το παρασκήνιο και καλό είναι να φυλάξεις τα νώτα σου από λόγια ή πράξεις που σε υπονομεύουν, πρόσεξε όμως, μήπως κι εσύ από τη βιασύνη σου αποκαλύψεις κάτι που δε θα έπρεπε. Επιπλέον, μπορεί να φέρει μια έντονη ενόχληση στην υγεία σου, ενώ έχε το νου σου και στη χρησιμοποίηση εύθραυστων αντικειμένων κι ευαίσθητων εργαλείων.

Παράλληλα, βέβαια, ο Ήλιος και η Δήμητρα στον Ζυγό σου γνωρίζουν κόσμο που πιθανόν να συμβάλλει θετικά στο έργο σου, αλλά και στην ψυχαγωγία σου, εκπληρώνοντας στο ακέραιο την επιθυμία σου για… πολλαπλές επιλογές!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Με το τετράγωνο Ερμή-Άρη, μπορεί εύκολα να προκύψουν διαφωνίες με φίλους/ες, επιβάλλεται όμως να βάλεις στην άκρη την οργή σου, ώστε -τουλάχιστον- να μη χάσεις τον σεβασμό των άλλων στο πρόσωπό σου. Επειδή όμως θα βρεις και κάποιους «φανατικούς» συνοδοιπόρους που είναι «βασιλικότεροι του βασιλέως», οφείλεις να συγκρατήσεις και αυτούς!

Παράλληλα, ο Ήλιος και η Δήμητρα στον Ζυγό σε θέλουν «ανοικτό» στις προκλήσεις της ζωής, αφού θα υπάρξουν βοήθειες από «ισχυρά» πρόσωπα και από συμμαχίες που θα «κτίσεις» στο επαγγελματικό σου περιβάλλον.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Σε περιόδους εντάσεων, η… παροιμιώδης ψυχραιμία σου γίνεται εξαιρετικά πολύτιμη και όσα «αγύριστα κεφάλια» κι αν φέρει στο διάβα σου το τετράγωνο Ερμή-Άρη, έχεις την δυνατότητα να κερδίσεις τη μάχη, με τις στρατηγικές επιλογές σου. Κι αν κάποιοι/ες επιμένουν… επιθετικά, δεν έχεις παρά να τους/τις πείσεις ότι κανείς δε θα είναι κερδισμένος από αυτήν τη «φαγωμάρα».

Παράλληλα, ο Ήλιος και η Δήμητρα στον Ζυγό ενθαρρύνουν ένα άνοιγμά σου προς το εξωτερικό και προς οτιδήποτε σχετίζεται με την επιμόρφωσή σου, ενώ μπορεί να σου παρασχεθούν επικοινωνιακές διευκολύνσεις.

ΙΧΘΥΣ: Το τετράγωνο Ερμή-Άρη σε ωθεί να ανανεώσεις το πνευματικό σου οπλοστάσιο μέσα από προκλήσεις και ανταγωνισμούς που θα σε κάνουν καλύτερο/η. Από την άλλη πλευρά, βέβαια, μπορεί να υπάρξουν και αχρείαστες εντάσεις ή διαφωνίες με πρόσωπα του περιβάλλοντός σου, ενώ στις μετακινήσεις σου πρόσεξε εκείνους/ες που «πετάγονται» μπροστά σου στα ξαφνικά.

Παράλληλα, ο Ήλιος και η Δήμητρα στον Ζυγό ευνοούν τα οικονομικά σου μέσω των… άλλων κι ίσως προβείς σε μια σημαντική ρύθμιση ή συμφωνία, που με τη σειρά της θα απελευθερώσει την αγοραστική σου δύναμη.

Πηγή: astrology.gr

Διαβάστε περισσότερα