Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για τη Δευτέρα 15/10

Η Δευτέρα μας καλεί να θέσουμε πρόγραμμα, αλλά και όρια έτσι ώστε να έχουμε μικρότερη απώλεια ενέργειας από ότι συνήθως.
Πρέπει να αντιμετωπίσουμε τις καταστάσεις ανάλογα με την αξία που έχουν αντικειμενικά και όχι υποκειμενικά.  Δεν είναι κατάλληλη ημέρα να ζητήσουμε χάρες, εκτός κι αν θέλουμε να διεκδικήσουμε κάτι μου γνωρίζουμε καλά πως το αξίζουμε.
Η λέξη “σεβασμός”, θα πρέπει να εμπεριέχεται με την ουσία της, σε οτιδήποτε κι αν αποφασίσουμε να κάνουμε, διότι θα αποτελέσει το κλειδί της επιτυχίας μας.  Ευνοείται η τακτοποίηση γραφειοκρατικών θεμάτων,  ενώ είναι ιδανική ημέρα να κλείσουμε ανοιχτούς λογαριασμούς οποιουδήποτε επιπέδου, είτε οικονομικούς είτε ακόμα και επαγγελματικούς.
Τακτοποίηση ζητάνε όμως συναισθηματικά και ερωτικά θέματα. Αν βάλουμε μια τάξη στο μυαλό μας, σήμερα μπορούμε να επικοινωνήσουμε τις ανάγκες και τα θέλω μας, με τρόπο που θα είναι αποδεκτός από τους ανθρώπους που αγαπάμε και μας αγαπούν. Αν υπάρξουν αντιδράσεις ενώ έχετε σωστά επιχειρήματα, πρέπει να μπείτε εκ νέου σε διερεύνηση για τα συναισθήματα των άλλων.
Κριός
Σήμερα σας απασχολεί περισσότερο από όλα η επιτυχία σας, τόσο σε κοινωνικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο. Η ανάγκη σας να έχετε την καλύτερη θέση, τόσο στην καρδιά του συντρόφου όσο και στον επαγγελματικό σας χώρο, είναι πιθανό να σας κατακλύσει μέχρι μανίας. Αυτό που θα πρέπει να προσέξετε είναι να μην γίνετε επιθετικοί ζητώντας να σας δώσουν οτιδήποτε, το οποίο θα έπρεπε ήδη να έχετε αποδείξει πως αξίζετε να το λάβετε.  Στον ερωτικό τομέα μπορεί να έχετε επενδύσει πολλά και επιθυμείτε να δείτε ανταπόδοση, ενώ εσείς σφυρίζετε αδιάφορα. Βάλτε μερικά έξυπνα υπονοούμενα στη συζήτηση με το ταίρι σας και η ανταπόδοση θα έρθει.
Ταύρος 
Αν και σε γενικές γραμμές είστε φιλήσυχοι άνθρωποι και δεν επιθυμείτε έντονες καταστάσεις, αυτή την περίοδο φαίνεται να θέλετε να φέρετε τα πάνω κάτω. Σήμερα είναι δύσκολο τόσο να σας κατανοήσουν όσο και να καταλάβετε εσείς τους άλλους. Νιώθετε πως έχουν στερέψει οι αντοχές σας και ζητάτε στήριξη, την οποία μπορείτε να έχετε από συγγενικά πρόσωπα όχι όμως από το έτερο ήμισυ, το οποίο κάτι προσπαθεί να σας πει αλλά εσείς δεν είστε σε θέση να ακούσετε αν πρώτα δεν νιώσετε ασφαλείς και ήρεμοι. Έχετε ανοίξει το χρονοντούλαπο της ιστορίας και έχετε μπει μέσα, ψάχνοντας αποδείξεις αγάπης.
Δίδυμοι
Σήμερα θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί σε ότι αφορά οικονομικές συναλλαγές αλλά και επενδύσεις γενικότερα. Καλό θα ήταν να μην είστε εσείς αυτός που θα “ανοίξει τα χαρτιά του” αλλά να κρατήσετε μια αποστασιοποιημένη θέση με διάθεση να ακούσετε και όχι να μιλήσετε. Επιπλέον καλό θα ήταν να είστε ανοιχτοί και δεκτικοί αποφεύγοντας οποιαδήποτε ακραία θέση. Όσον αφορά στα ερωτικά σας θέματα φαίνεται να είστε ανάμεσα στο άσπρο και το μαύρο θεωρώντας οτιδήποτε άλλο απλά ημίμετρο και αδιάφορο για εσάς. Η σιωπή σήμερα ίσως να είναι η καλύτερη λύση σε όλους τους τομείς της ζωής σας.
Καρκίνος
Γενικά περνάτε δύσκολες ημέρες με πολλές εκκρεμότητες που ζητάνε από εσάς σωστή διαχείριση και τακτοποίηση.  Είναι μάταιη η προσπάθεια που κάνετε να τις αποφύγετε και σήμερα μάλιστα θα δείτε πως μπορείτε να τα καταφέρετε και να απελευθερωθείτε από βάρη αρκεί να τα βάλετε στη σωστή θέση. Τα ερωτικά σας από την άλλη φαίνεται να σας δίνουν μια τελείως διαφορετική νότα ικανοποίησης, ενώ δεν αποκλείεται να εμφανιστεί ένας έρωτας από το παρελθόν ή ένας φίλος που αγαπήσατε πολύ.  Το πάθος σήμερα σας κυριεύει και θα πράξετε άριστα αν το κατευθύνετε σωστά και δεν το χαραμίσετε σε ανούσιες ενέργειες.
Λέων 
Εσείς εδώ και κάποιο διάστημα νιώθετε να παλεύετε με το άγνωστο. Σήμερα η ανάγκη σας να γίνουν όλα σωστά και όπως πρέπει μπορεί να σας οδηγήσει σε πανικό για να προλάβετε προθεσμίες που έχουν τεθεί. Είστε έτοιμοι να δημιουργήσετε καβγά με όποιον δεν συμμερίζεται τα σχέδια σας ενώ αντιθέτως, σήμερα ιδίως, θα πρέπει να κρατήσετε την ψυχραιμία σας και να χειριστείτε τις καταστάσεις με ανωτερότητα. Ερωτικά επικρατεί ένταση αλλά τίποτα δεν σας εμποδίζει να ηρεμήσετε στην αγκαλιά του συντρόφου σας και να τον αφήσετε να σας ταξιδέψει. Εξάλλου μετά από μεγάλες εντάσεις μια χαλαρωτική αγκαλιά είναι ότι πρέπει.

 

Παρθένος

Ανειλημμένες υποχρεώσεις δεν σας αφήνουν πολλά περιθώρια σήμερα να κινηθείτε ελεύθερα. Καλό θα ήταν να φροντίσετε όλα τα θέματα που έχετε και να τα βάλετε σε τάξη.  Φαίνεται σήμερα να νιώθετε έντονα την ανάγκη να επισημοποιηθεί μια σχέση και να ανταλλάξετε όρκους δέσμευσης ενώ και το ταίρι σας φαίνεται διαθέσιμο προς αυτή την κατεύθυνση.  Αν έχετε παιδιά είναι πιθανό να χρειαστεί σήμερα να περάσετε χρόνο μαζί τους και μάλιστα με διάθεση να ακούσετε τα μυστικά τους έτσι ώστε να χτίσετε σχέση εμπιστοσύνης. Το ίδιο όμως μπορεί να συμβεί και με φίλους οι οποίοι χρειάζονται την συμπαράσταση και τις συμβουλές σας.

Ζυγός

Ανειλημμένες οικογενειακές και επαγγελματικές υποχρεώσεις έρχονται να σας υπενθυμίσουν πως πρέπει να βάλετε κάποιους ανθρώπους στη θέση τους και να ορίσετε ξεκάθαρα τα όρια σας τα οποία νιώθετε να σας τα καταπατούν. Ο φόβος δεν είναι ο καλύτερος σύμβουλος σήμερα διότι μπορεί να σας πάει πίσω. Με τόλμη και σθένος θα πρέπει να διεκδικήσετε ότι σας ανήκει. Στο ερωτικό κομμάτι τα θέματα φαίνεται να κυλούν καλύτερα με πολύ πάθος και συμπαράσταση από τον ερωτικό σας σύντροφο. Επιπλέον οικονομικά φαίνεται να ανοίγουν οι δρόμοι για είσπραξη  έστω αναδρομικά κάποιου ποσού το οποίο δικαιούστε.

Σκορπιός

Θα πρέπει να μάθετε να αναλαμβάνετε την ευθύνη των όσων λέτε διότι διαφορετικά κινδυνεύετε να βρεθείτε εκτεθειμένοι απέναντι σε συνεργάτες ή το έτερο ήμισυ. Η κατάσταση μέσα στο σπίτι ή στον προσωπικό σας χώρο είναι ακόμα σε αναβρασμό ενώ εσείς πρέπει και οφείλετε να βρείτε τρόπους να εξομαλύνετε αυτές τις καταστάσεις με προτεραιότητα το δίκαιο.  Εάν αφήσετε σήμερα την αδικία να κυριαρχήσει λόγω φόβου ή δειλίας τότε είναι πολύ πιθανό να χάσετε μια πολύ καλή σχέση. Όσο είστε διατεθειμένοι να κρατήσετε μια στάση ανωτερότητας και ωριμότητας τόσο πιο πολύ μπορείτε να κερδίσετε την αγάπη και τον σεβασμό, ιδίως των ανθρώπων που σας ενδιαφέρει.

Τοξότης

Τα αντανακλαστικά σας μπορεί να είναι γρήγορα, αλλά βιαστικές φαίνονται και οι αντιδράσεις σας χωρίς εμφανή λόγο και αιτία. Η νευρικότητα σας φαίνεται να προέρχεται από την οικονομική σας κατάσταση, η οποία δεν περνάει και την καλύτερη εποχή της, ιδίως αν δεν έχετε φροντίσει να έχετε κάτι στην άκρη για ώρα ανάγκης. Σήμερα το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να μείνετε σπίτι σας και να προσπαθήσετε να χαλαρώσετε. Δεν πρέπει να ξεχνάτε πως η λύση μπορεί να έρθει από εκεί που δεν το περιμένετε. Τα ερωτικά σας ακολουθούν την πορεία των οικονομικών σας οπότε μπορείτε να αφεθείτε να σας βρει ο έρωτας, όταν δεν τον περιμένετε.

Αιγόκερως

Σήμερα έχετε την αίσθηση πως θα πρέπει να αντεπεξέλθετε στις πολλαπλές απαιτήσεις των άλλων ενώ νιώθετε και μια εσωτερική υποχρέωση πάνω σε αυτό το θέμα. Παρόλα αυτά δεν φαίνεται να κάνετε ότι κάνετε με την καρδιά σας, αλλά μόνο και μόνο γιατί «πρέπει». Η ημέρα κάτω από αυτές τις συνθήκες κυλάει κουραστικά τόσο σωματικά όσο και ψυχολογικά. Καλό θα ήταν να βρείτε έναν τρόπο να μεταλλάξετε τις σκέψεις υποχρέωσης σε κάτι διαφορετικό το οποίο να είναι πιο ελκυστικό στην ύπαρξή σας. Ίσως αν μέσα σε αυτές τις υποχρεώσεις, βάλετε και αυτά που οφείλετε να κάνετε για εσάς, να σας βγει καλύτερα η όλη διαδικασία. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να γίνετε και πιο ελκυστικοί στο έτερο ήμισυ.

Υδρόοχος

Αν και οι σημερινές καταστάσεις σας ενεργοποιούν στο να προσφέρετε τις υπηρεσίες σας σε ανθρώπους που χρειάζονται την βοήθειά σας, εσείς εσωτερικά αλλά και εξωτερικά αντιδράτε, δηλώνοντας κατά κάποιο τρόπο αποχή από αυτές τις υπηρεσίες. Θέλετε δεν θέλετε όμως θα κάνετε αυτό που πρέπει ακόμα κι αν το απεχθάνεστε. Οπότε ενεργοποιήστε την ανθρωπιστική σας πλευρά για να τελειώνετε γρηγορότερα. Η ερωτική σας διάθεση από την άλλη φαίνεται αρκετά ανεβασμένη και καλό είναι να βρείτε χρόνο για τον σύντροφό σας ώστε να τον αφήσετε να σας κάνει να ξεχάσετε οποιαδήποτε αγγαρεία κάνατε. Αποφύγετε να μπείτε σε συζητήσεις βάθους και αφήστε να κυλήσει η ημέρα σχετικά επιφανειακά.

Ιχθείς

Οι κοινωνικές υποχρεώσεις τις οποίες έχετε αναλάβει σήμερα φαίνεται να εμπεριέχουν βαρύ φορτίο, είτε σαν ουσία, είτε σαν χρόνο που απαιτούν από εσάς και σας στερούν στιγμές που ίσως υποσχεθήκατε σε αγαπημένα πρόσωπα. Προσπαθήστε να διαχειριστείτε τον χρόνο σας όσο καλύτερα γίνεται, έτσι ώστε να μη στερηθείτε την συντροφιά ενός ανθρώπου που έχετε ανάγκη, προσπαθώντας να τακτοποιήσετε υποθέσεις, οι οποίες μπορούν να περιμένουν. Η αναγνώριση προτεραιοτήτων θα αποδειχτεί σημαντικό κλειδί για σήμερα. Η ερωτική σας διάθεση σήμερα φαίνεται να τείνει περισσότερο σε νοητικές συνευρέσεις, οι οποίες σας τροφοδοτούν το πνεύμα.

Διαβάστε περισσότερα