Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για το Σάββατο 10/11

Αναλυτικές προβλέψεις σύμφωνα για τα αισθηματικά, τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και την υγεία σας.

Κριός

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιο του Τοξότη και να σε ξεσηκώνει για ένα μικρό ταξίδι αναψυχής ή έστω μία εκδρομή σε κοντινό προορισμό. Το δεύτερο μισό της ημέρας θα είναι πολλά υποσχόμενο καθώς το εξάγωνο που θα πραγματοποιήσει η Σελήνη με την ανάδρομη Αφροδίτη από το Ζυγό θα φέρει πίσω έναν έρωτα του παρελθόντος. Σήμερα είναι η κατάλληλη ευκαιρία να πάρεις αποφάσεις και να δεις αν πρέπει να δώσεις ξανά μία ευκαιρία ή αν πρέπει να αφήσεις οριστικά πίσω σου το παρελθόν. Πάντως η όψη είναι ευνοϊκή για εσένα και υποδηλώνει πως στο τέλος θα πάρεις τη σωστή απόφαση.

Σήμερα είναι μία ημέρα που το μυαλό σου θα γυρίζει σε καταστάσεις που έχεις περάσει με τον/τη σύντροφό σου, συγκεκριμένα αυτές που σου έχουν αφήσει γλυκές αναμνήσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η κάποιο πρόσωπο έρχεται από το παρελθόν και ζητά ξανά μία δεύτερη ευκαιρία.

Ταύρος

Σήμερα δεν θα έχεις ιδιαίτερη όρεξη για κουβέντες και συζητήσεις και αυτό μπορεί να σε κάνει απότομο/η ακόμα και με τους αγαπημένους σου ανθρώπους. Η αλήθεια είναι πως η Σελήνη που εξακολουθεί να βρίσκεται στον Τοξότη εντείνει την εσωστρέφεια καθώς σε «γυρίζει» σε ζητήματα του παρελθόντος. Το απόγευμα το εξάγωνο που θα σχηματίσει με την ανάδρομη Αφροδίτη από το Ζυγό υποδηλώνει πως η επιστροφή σε ζητήματα του παρελθόντος ίσως να είναι για καλό. Πιθανό να μπορέσεις να φέρεις ξανά στο προσκήνιο ένα οικονομικό ή ένα εργασιακό σου ζήτημα και να το διευθετήσεις. Θυμήσου τις ενέργειες που είχες κάνει σε αυτά κατά το παρελθόν ώστε να μην επαναλάβεις τα ίδια λάθη.

Σήμερα είναι μία ημέρα που θα φέρεις στο μυαλό σου διάφορες αναμνήσεις, πιθανόν και από μία προηγούμενή σου σχέση. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανό να συνειδητοποιήσεις πως κάποιος/α σου λείπει πολύ για αυτό κάνε τις απαραίτητες ενέργειες για να τον/ην έχεις ξανά κοντά σου!

Δίδυμοι

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Τοξότη και είναι βοηθητική για να αποκτήσεις μία πιο ζεστή επαφή με τους συνεργάτες του αλλά και το ταίρι σου, ιδιαίτερα αν τις τελευταίες ημέρες τους είχες βάλει στον «πάγο». Το δεύτερο μισό της ημέρας το εξάγωνο της Σελήνης με την ανάδρομη Αφροδίτη από το Ζυγό θα στρέψει την προσοχή σου σε αισθηματικά ζητήματα. Αφορμή για αυτό θα γίνει μία τυχαία συνάντηση με ένα πρόσωπο του παρελθόντος ή ακόμα και ένα μήνυμα που θα λάβεις από αυτό! Σε περίπτωση που έχεις ήδη βρει τον/τη σύντροφό σου προσπάθησε να μην παρασυρθείς και μην ξεκινήσεις να κάνεις περίεργες σκέψεις καθώς θα εκτεθείς!

Σήμερα η ημέρα είναι πολύ καλή για να ανασύρεις από τη μνήμη σου τις όμορφες στιγμές που σου έχει χαρίσει ο/η σύντροφός σου καθώς δεν πρέπει να τις ξεχνάς ή να τις θεωρείς δεδομένες! Αν είσαι ελεύθερος/η μία γνωριμία που ίσως να είχε παγώσει το προηγούμενο διάστημα έρχεται ξανά στο προσκήνιο.

Καρκίνος

Σήμερα το πιο πιθανό είναι να είσαι αρκετά απασχολημένος/η με το ημερήσιο σου πρόγραμμα και έτσι να μην έχεις όρεξη να κανονίσεις μία συνάντηση με φίλους ή κάτι που θα σε βοηθήσει να ξεκουραστείς. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Τοξότη και να αυξάνει δουλειές και υποχρεώσεις! Το απόγευμα το εξάγωνο που θα σχηματίσει με την ανάδρομη Αφροδίτη από το Ζυγό υποδηλώνει πως αξίζει να αφιερώσεις λίγο χρόνο στην οικογένειά σου και στους δικούς σου ανθρώπους! Δεν αποκλείεται να ξεκινήσουν συζητήσεις με αφορμή ευχάριστες αναμνήσεις του παρελθόντος οι οποίες θα ζεστάνουν πολύ το κλίμα ανάμεσά σας!

Σήμερα ο/η σύντροφός σου θα σου δώσει αρκετές ευκαιρίες για να αναπολήσεις τον πρώτο καιρό που ήσασταν μαζί, και αυτό θα είναι ένα καλό κίνητρο για να του δίνεις από εδώ και πέρα μεγαλύτερη προσοχή! Αν είσαι ελεύθερος/η να θυμάσαι πως μία σχέση που θεωρούσες πως είχε τελειώσει θα σε διαψεύσει!

Λέων

Σήμερα είναι μία ημέρα που θα μπορείς να κάνεις τα πάντα αρκεί να μη σχετίζονται με δουλειές και υποχρεώσεις! Η διάθεσή σου θα είναι πολύ καλή και πως να μην είναι άλλωστε, μιας που η Σελήνη βρίσκεται στο φιλικό για εσένα ζώδιο του τοξότη. Το εξάγωνο που θα σχηματίσει το απόγευμα με την ανάδρομη Αφροδίτη από το Ζυγό θα φέρει μία συνάντηση με ένα πρόσωπο του παρελθόντος, το οποίο σε ενδιαφέρει σε αισθηματικό επίπεδο. Από αυτή τη συνάντηση θα βγουν πολλά, το ίδιο ισχύει και για συζητήσεις με ανθρώπους που σε ενδιαφέρουν, καθώς η ημέρα θα βοηθήσει πολύ τα αισθηματικά ζητήματα.

Σήμερα θα υπάρξει ένα κοινό σημείο πλεύσης σε ένα ζήτημα που σχετίζεται με τη σχέση και τον/τη σύντροφό σου και αυτό θα είναι άκρως ανακουφιστικό. Αν είσαι ελεύθερος/η είναι πιθανό να έχεις νέα από κάποιον/α που υπήρξε στη ζωή σου κατά το παρελθόν.

Παρθένος

Σήμερα είναι μία ημέρα ιδιαίτερα ευνοϊκή για να κάνεις παράπονα μιας που η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Τοξότη θα σου υπενθυμίζει διάφορες αδικίες που έχεις υποστεί κατά καιρούς! Οι δικοί σου άνθρωποι θα γίνουν οι δέκτες των παραπόνων σου ακόμα και αν αυτοί δεν έχουν κάνει κάτι «μεμπτό»! Το δεύτερο μισό της ημέρας προμηνύεται καλύτερο καθώς το εξάγωνο της Σελήνης με την ανάδρομη Αφροδίτη από το Ζυγό θα βοηθήσει να λυθούν οριστικά ζητήματα του παρελθόντος, τα οποία σου δημιουργούν αυτή την τάση για παράπονα. Ακόμα είναι πιθανόν να γυρίσουν πίσω σε σένα κάποια χρήματα που είχες δανείσει και αυτό θα φτιάξει ακόμα περισσότερο τη ψυχολογία σου.

Σήμερα πιθανόν να κάνεις ένα flashback σε στιγμές της σχέσης με τον/τη σύντροφό σου αλλά πρόσεξε να θυμηθείς τις καλές στιγμές και όχι τις δύσκολες! Αν είσαι ελεύθερος/η η επιστροφή ενός ανθρώπου πίσω σε εσένα θα σε γεμίσει με σκέψεις, όμως σίγουρα θα ανεβάσει την αυτοπεποίθηση σου!

Ζυγός

Σήμερα είναι μία πολύ καλή ημέρα για καφέ και κους- κους παρέα με αγαπημένους σου ανθρώπους, καθώς η Σελήνη που εξακολουθεί να βρίσκεται στην Τοξότη θα δημιουργήσει τις κατάλληλες προϋποθέσεις για αυτό! Οι συζητήσεις θα πάρουν φωτιά και σίγουρα θα σου φέρουν και αρκετές πληροφορίες για ανθρώπους του περιβάλλοντός σου! Το απόγευμα το εξάγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη που βρίσκεται αναδρομή στο ζώδιό σου, υποδηλώνει πως θα έχεις την ευκαιρία να δεις ξανά ένα αισθηματικό σου ζήτημα. Σε περίπτωση που θέλεις κάποιον άνθρωπο πίσω στη ζωή σου και έχεις μετανιώσει μου λείπει, σήμερα είναι η ευκαιρία!

Σήμερα είναι μία ημέρα που θα είσαι αρκετά εξωστρεφής και αυτό θα βοηθήσει πολύ τη διάθεση του/της συντρόφου σου αλλά και φυσικά τη δική σου! Αν είσαι ελεύθερος/η μία παλαιότερη γνωριμία θα κάνει ξανά την εμφάνισή της στη ζωή σου και πιθανόν να τη δεις με άλλο μάτι τώρα!

Σκορπιός

Σήμερα όσο περισσότερα νιώσεις πως έχεις -από υλικά αγαθά μέχρι και συναισθήματα- τόσο μεγαλύτερη θα είναι και η αυτοπεποίθηση σου. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Τοξότη και σε προτρέπει να ξεκινήσεις τη διευθέτηση σε οικονομικές εκκρεμότητες και λογαριασμούς προκειμένου να μην νιώθεις ανασφάλεια. Το απόγευμα το εξάγωνο που θα σχηματίσει με την ανάδρομη Αφροδίτη από το Ζυγό υποδηλώνει πως μπορεί να σου έρθει ένα μπόνους που δεν θα το περιμένεις. Επίσης πιθανόν να έρθουν και κάποια χρήματα τα οποία πίστευες πως δεν θα καταφέρεις να πάρεις και η αυτοπεποίθησή σου θα ανέβει σίγουρα!

Σήμερα είναι μία ημέρα που αν προσπαθήσεις να γυρίσεις σε ζητήματα που στο παρελθόν έγιναν αιτία για εντάσεις ανάμεσα σε εσένα και στον/τη σύντροφό σου, σίγουρα θα καταφέρεις να τα διευθετήσεις οριστικά. Αν είσαι ελεύθερος/η μία ημιτελής ιστορία του παρελθόντος επιστρέφει στο προσκήνιο και σου ζητάει την οριστική απόφαση!

Τοξότης

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιό σου και να σου δημιουργεί την ανάγκη να βρίσκεσαι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος των άλλων, ιδιαίτερα των αγαπημένων σου προσώπων. Σήμερα θα κάνεις το ημερήσιο σου πρόγραμμα σύμφωνα με τις δικές σου ανάγκες αποκλειστικά, καθώς θα νιώσεις πως πρέπει να βάλεις τον εαυτό σου σε προτεραιότητα. Το εξάγωνο που σχηματίζει με την ανάδρομη Αφροδίτη από το Ζυγό το απόγευμα θα φέρει στο φιλικό σου περίγυρο κάποιον άνθρωπο με τον οποίο είχε αρχίσει μία ερωτική ιστορία. Αν τελικά θέλεις να της δώσεις μία δεύτερη ευκαιρία η ημέρα είναι κατάλληλη για να το κάνεις.

Σήμερα είναι μία ημέρα που μπορεί να έχεις επιστροφές από έναν έρωτα του παρελθόντος, για αυτό αν έχεις βρει ήδη τον/τη σύντροφό σου θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η και συνετός/η. Αν είσαι ελεύθερος/η μία πρόσφατη γνωριμία θα σου θυμίσει έντονα ένα/μια πρώην σύντροφό σου.

Αιγόκερως

Σήμερα θα παρατηρήσεις πως θα είσαι περισσότερο συναισθηματικός/η από ότι συνηθίζεις και έτσι εύκολα θα μπορείς να έρθεις στη θέση κάποιου άλλου και να καταλάβεις πως αισθάνεται. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Τοξότη και ενισχύει την ενσυναίσθηση σου με αποτέλεσμα να είναι εύκολο να καταλάβεις την ενέργεια οποιουδήποτε σε πλησιάσει, πριν ακόμα μιλήσει. Το εξάγωνο που θα σχηματίσει με την ανάδρομη Αφροδίτη από το Ζυγό το απόγευμα θα φέρει στο προσκήνιο ένα παλαιότερο επαγγελματικό σου ζήτημα. Δεν χρειάζεται να ανησυχείς καθώς αρκεί να ακούσεις τη διαίσθηση σου ώστε να μπορέσεις να το διευθετήσεις.

Σήμερα είναι πιθανόν να αρχίσεις να θυμάσαι τις εντυπώσεις που είχε δώσει ο/η σύντροφός σου στον κοινωνικό σας περίγυρο και μέσα από αυτές θα θυμηθείς και προσωπικές σας ιστορίες. Το flashback θα σου κάνει καλό καθώς θα σου υπενθυμίσει γιατί έκανες αυτή την επιλογή. Αν είσαι ελεύθερος/η ένα φλερτ που υπήρξε κατά το παρελθόν στον επαγγελματικό σου χώρο, θα κάνει ξανά την εμφάνισή του.

Υδροχόος

Σήμερα θα θελήσεις να αισθανθείς μέρος ενός συνόλου, μιας ομάδας και μιας παρέας για αυτό και θα επιδιώξεις να συγχρωτιστείς με κόσμο και με ανθρώπους που ξέρεις πως έχετε κοινά. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Τοξότη και να ανεβάζει τη διάθεση σου, ιδιαίτερα αν επιλέξεις να περάσεις την ημέρα σου με κόσμο! Το απόγευμα η Σελήνη θα σχηματίσει εξάγωνο με την ανάδρομη Αφροδίτη από το Ζυγό και θα υπάρξει μία ενέργεια η οποία θα αυξήσει τη γοητεία σου. Είναι πιθανόν να έχεις μία συνάντηση με ένα πρόσωπο που σε ενδιέφερε κατά το παρελθόν, η οποία θα σου δείξει τον τρόπο για να το ξαναφέρεις στο παρόν σε περίπτωση που το επιθυμείς.

Σήμερα οι επαφές με τους φίλους σου και με τους ανθρώπους που βρίσκονται στο φιλικό σου περιβάλλον πιθανόν να φέρουν ένα νέο έρωτα για εσένα -ή ακόμα και κάποιο παλαιότερο- ξανά στο προσκήνιο. Αν έχεις ήδη βρει τον/τη σύντροφό σου πρόσεξε ώστε να μην δημιουργήσεις προβλήματα στη σχέση σας.

Ιχθύες

Η φήμη σου και η εικόνα που βγάζεις προς τα έξω θα είναι τα δύο πιο σημαντικά πράγματα για εσένα σήμερα, για αυτό θα είσαι πολύ προσεκτικός/η στα λόγια και τις κινήσεις σου, κυρίως στο επαγγελματικό σου περιβάλλον. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Τοξότη και να σου δημιουργεί την ανάγκη να τραβήξεις την προσοχή των άλλων επάνω σου με τον αέρα που αποπνέεις αλλά και τις επαγγελματικές σου ικανότητες. Το απόγευμα το εξάγωνο που θα σχηματίσει με την ανάδρομη Αφροδίτη από το Ζυγό θα στρέψει το ενδιαφέρον σου στα προσωπικά σου θέματα, ώστε να κάνεις και ένα διάλειμμα από τα επαγγελματικά άγχη. Η ανάγκη σου για κοπλιμέντα και επιβεβαίωση θα είναι έκδηλη και σίγουρα θα υπάρξουν άνθρωποι που θα σου τα χαρίσουν απλόχερα!

Σήμερα είναι μία ημέρα που πιθανόν να θέλεις να ασχοληθείς μόνο με τα επαγγελματικά σου ζητήματα, όμως ένα νέο από μία πρώην σχέση σου ή μία τυχαία συνάντηση θα στρέψει και το ενδιαφέρον σου στα αισθηματικά. Αν έχεις ήδη βρει το/η σύντροφο σου πρόσεξε για να μην κάνεις κάτι που θα σε εκθέσει στα μάτια του/της.

Πηγή: e-zwdia.gr

Διαβάστε περισσότερα