Οι αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια για την Κυριακή 16/12

Εξάγωνο Αφροδίτης – Κρόνου και σχέσεις σταθεροποιούνται, έχουν ήθος, αφοσίωση και σιγουριά και μας δίνουν ικανοποίηση ο έρωτας και το χρήμα. Οι πλέον ευνοημένοι είναι τα Ζώδια της Γης και του Νερού του 1ου δεκαημέρου.

ΚΡΙΟΣ

Πέρασες έντονη κούραση την προηγούμενη εβδομάδα, Κριέ, και σήμερα πρέπει να ηρεμήσεις λίγο και το μυαλό σου να σταματήσει να σκέφτεται υποθέσεις της καθημερινότητας. Μπορείς να χαρείς την ημέρα σου με φιλικά σου πρόσωπα ή με το οικογενειακό σου περιβάλλον, κάτι που θα σε βοηθήσει να ξεχαστείς από τα προβλήματα που έχεις την τελευταία περίοδο.

ΤΑΥΡΟΣ

Από το πρωί σήμερα, Ταύρε, θ’ αποφασίσεις να εξαφανίσεις ό,τι μπορεί να σου χαλάσει τη διάθεση. Θ’ αντιστρέψεις τις συζητήσεις στα μονοπάτια που θέλεις εσύ και μάλιστα, θα το καταφέρνεις χωρίς ιδιαίτερο κόπο. Θέλεις λίγο να χαλαρώσεις και να περάσεις όμορφα, μακριά από την ταλαιπωρία της καθημερινότητας, ώστε να νιώσεις καλύτερα ψυχικά.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Σήμερα, Δίδυμε, η διάθεσή σου θα είναι αρκετά καλή και το χιούμορ σου απεριόριστο. Θα κάνεις ιδιαίτερα χαρούμενα τα δικά σου άτομα και θα επιδιώξεις κάποια μικρή απόδραση, ώστε να ξεφύγεις από τις υποθέσεις που αφορούν την καθημερινότητα. Φιλικά σου πρόσωπα θα σε προτρέψουν να κάνεις πράγματα, τα οποία θα σου δώσουν ιδιαίτερη χαρά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα, Καρκίνε, θα κάνεις τον απολογισμό της εβδομάδας και θα δεις ότι τα κατάφερες μια χαρά. Άσε στην άκρη τις σκέψεις της καθημερινότητας και προπάντων μην πέφτεις ψυχικά. Φρόντισε να βγεις και να διασκεδάσεις με δικά σου άτομα, που θα σου δώσουν ιδιαίτερη χαρά και θα σε κάνουν να ξεχαστείς από θέματα που σε προβληματίζουν.

ΛΕΩΝ

Σήμερα, Λέων μου, θα ξυπνήσεις με λίγο εκνευρισμό για κάποιες καταστάσεις που υπήρξαν τις προηγούμενες ημέρες. Φρόντισε στην Κυριακή σου, να ξεχάσεις οτιδήποτε έχει γίνει στην καθημερινότητα και να περάσεις τη μέρα με δικά σου άτομα, ευχάριστα και κάνοντας συζητήσεις, οι οποίες θα σου φέρουν ευθυμία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι σκέψεις σου για το μέλλον, Παρθένε, σήμερα που είναι η Κυριακή, προχωρούν με γρήγορους ρυθμούς. Κάνεις σχέδια και τον προγραμματισμό για το πως θα κινηθείς με σταθερό τρόπο, ώστε να έχεις την επιτυχία που θέλεις. Φρόντισε όμως και να ξεκουραστείς, για να έχεις αντοχές στην εβδομάδα που έρχεται.

ΖΥΓΟΣ

Σήμερα, Ζυγέ, θ’ αποφασίσεις μια απόδραση, για να ξεφύγεις από την ένταση και τα προβλήματα που περνάς στην καθημερινότητα. Πολύ καλά θα κάνεις, αφού το έχεις ψυχικά μεγάλη ανάγκη. Φρόντισε να είσαι με παρέα που θα σε βοηθήσει να νιώσεις όμορφα, ώστε η μέρα σου να κυλήσει ήρεμα και χαλαρά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Έχεις διάθεση να κάνεις πάρα πολλά πράγματα, Σκορπιέ, και η δυναμικότητα σου δε σταματά. Σήμερα, φρόντισε να ασχοληθείς με όσα πραγματικά σε ευχαριστούν. Έχεις κι εσύ δικαίωμα στην Κυριακή σου, να απομακρυνθείς από τις ασχολίες της καθημερινότητας, ώστε να ηρεμήσεις. Μια συζήτηση με κάποιο φιλικό σου άτομο θα σε κάνει να χαρείς ιδιαίτερα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Παρόλο που δε σου αρέσει να ασχολείσαι με επιφανειακά πράγματα, Τοξότη, σήμερα κάποιο άτομο του φιλικού σου περιβάλλοντος θα σου ζητήσει να κάνετε κάτι ανάλαφρο μαζί, ώστε να ξεφύγετε λίγο από το άγχος και την ένταση της καθημερινότητας. Ακολούθησέ το, επειδή οι ιδέες που έχει για την Κυριακή σας, είναι πάρα πολύ καλές, θα σε ηρεμήσουν και θα σε χαλαρώσουν ψυχικά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι σκέψεις που έχεις, Αιγόκερε, κάθε μέρα τυραννούν το μυαλό σου. Καλύτερα όμως, σήμερα που είναι Κυριακή, να προσπαθήσεις να ξεχαστείς λιγάκι από τις υποθέσεις της καθημερινότητας και ν’ ασχοληθείς με άτομα του οικογενειακού ή του φιλικού σου περιβάλλοντος, ώστε να περάσεις στιγμές χαλάρωσης και χαράς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα, Υδροχόε, που δε θα τρέχεις και δε θα ασχολείσαι με υποθέσεις που έχεις στην καθημερινότητα, θα καταλάβεις πόσο ανάγκη σ’ έχει κάποιο άτομο του οικογενειακού σου περιβάλλοντος. Φρόντισε να μείνεις μαζί του και να κάνετε ευχάριστες συζητήσεις, ώστε κι εκείνο να νιώσει καλύτερα, αλλά κι εσύ να ξεχαστείς από τα ζητήματα που σε προβλημάτιζαν μέσα στην εβδομάδα.

ΙΧΘΥΣ

Η γλυκύτητα σου, αγαπητέ Ιχθύ, σήμερα θα είναι στα ύψη της. Θ’ αποφασίσεις να μη συνεχίσεις να αναλώνεσαι σε καταστάσεις, που θεωρείς ότι μόνο στασιμότητα σου έχουν δώσει το τελευταίο διάστημα. Φρόντισε να μην κάνεις κάποια σκέψη που αφορά υποθέσεις της καθημερινότητας και να περάσεις το χρόνο σου με άτομα, τα οποία θα σε κάνουν να χαλαρώσεις, να ηρεμήσεις και να νιώσεις όμορφα.

(oroskopos.gr)

Διαβάστε περισσότερα