Οι αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια το Σάββατο 7 Μαρτίου

ΚΡΙΟΣ: Επικεντρωθείτε περισσότερο στα οικογενειακά σας θέματα. Ένα ταξίδι θα ήταν ιδανικό για να βρείτε και πάλι την ηρεμία σας. Βάλτε οριστικό τέλος στα διλήμματα και στην παρορμητική διάθεσή σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Προσπαθήστε οι ενέργειές σας να μη θέσουν σε κίνδυνο τη σχέση σας. Θα έχετε τη δυνατότητα να αντεπεξέλθετε με ευκολία στις αισθηματικές σας υποχρεώσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Να είστε έτοιμοι να διεκδικήσετε τον σύντροφό σας, που θα γίνει το επίκεντρο της προσοχής. Δεχτείτε τις προτάσεις που θα σας κάνει και εντυπωσιάστε τον παίρνοντας πρωτοβουλίες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αντί να αποστασιοποιείστε από τα προβλήματα, φροντίστε να είστε έτοιμοι για όλα. Η σχέση σας είναι πιο σημαντική από τις διάφορες κοινωνικές συναναστροφές.

ΛΕΩΝ: Απολαύστε τη ζεστασιά που σας παρέχει η οικογένειά σας και δεχτείτε απλόχερα ό,τι σας δίνουν. Αποδράστε έστω για λίγο από τις υποχρεώσεις σας παρέα με αγαπημένα πρόσωπα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Το να παραδεχτείτε ένα λάθος που κάνατε τελευταία δεν είναι κακό, αλλά προς τιμήν σας. Μην απογοητεύσετε με τα λόγια σας αυτούς που στηρίζονται σε εσάς.

ΖΥΓΟΣ: Για να μην ακούσετε παράπονα από άτομα που είναι κοντά σας μη θίγετε καταστάσεις. Οι νέες προκλήσεις προϋποθέτουν καινούργιες στρατηγικές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Εάν δεν είστε έτοιμοι να ικανοποιήσετε τις προσδοκίες σας, αφήστε το για αργότερα. Η πλήξη δεν θα περιλαμβάνεται στο σημερινό σας πρόγραμμα, γι’ αυτό διασκεδάστε.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Κάντε αυτά που θέλετε με τον τρόπο που ξέρετε, ώστε να μη μετανιώσετε αργότερα. Μη γίνετε καταπιεστικοί, επειδή δεν γίνεται να γίνουν όλα όπως θέλετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Εκφράστε τα συναισθήματά σας και να είστε σίγουροι ότι θα βγείτε κερδισμένοι. Πάρτε τις αποφάσεις σας, αφού πρώτα μετρήσετε τα υπέρ και τα κατά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η εριστική στάση ορισμένων προσώπων δεν θα σας αφήσει να κάνετε υποχωρήσεις. Κάντε ένα βήμα παραπάνω για να αναθερμάνετε μια φιλία χρόνων.

ΙΧΘΥΣ: Μην πιέζετε συνέχεια τα αγαπημένα σας άτομα, γιατί δεν θα το ανεχθούν για πολύ. Η σημερινή ημέρα επιβάλλει να την περάσετε με αγαπημένα πρόσωπα.

Πηγή: Οι αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια το Σάββατο 7 Μαρτίουaltsantiri

Διαβάστε περισσότερα