Οι αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα Κυριακή (4/11)

Ιδιαίτερη αναμένεται να είναι η Κυριακή, με αρκετές εκπλήξεις και απρόοπτα τα οποία θα επηρεάσουν την προσωπική και κυρίως την ερωτική μας ζωή.

ΚΡΙΟΣ

Ο Άρης στον Υδροχόο δημιουργεί τις προϋποθέσεις μιας ρήξης με ένα πρόσωπο του φιλικού σου περιβάλλοντος, με αφορμή, είτε ένα οικονομικό ζήτημα είτε την παρέμβασή του στα προσωπικά σου. Επιπλέον, ο Ουρανός στον Ταύρο σε θέλει πιο ριψοκίνδυνο/η στις οικονομικές επιλογές σου, αφού οι «συμβατικές» δεν έχουν καμία τύχη.

Παράλληλα, βέβαια, οι περισσότερες χαρούμενες στιγμές που σου φέρνει ο Ερμής στον Τοξότη, σου αρκούν για να δεις τη ζωή σου θετικά, ίσως, μάλιστα, να σου δοθεί η ευκαιρία για ένα ταξίδι, ενώ ευνοούνται και οι συναλλαγές σου με το εξωτερικό.

ΤΑΥΡΟΣ

Με τον Άρη στον 10ο ηλιακό οίκο σου, οι κοινωνικές και επαγγελματικές πιέσεις μπορεί να σε φτάσουν «στο αμήν», πολύ περισσότερο που κάποιοι/ες γύρω σου «παίζουν» με τα νεύρα σου και δε θέλεις και πολύ για να ξεσπάσεις κατά δικαίων και αδίκων! Ωστόσο, με τις διαμάχες δεν πρόκειται να πετύχεις και κάτι σπουδαίο, ίσα-ίσα που τα πράγματα μπορεί να γίνουν χειρότερα και να διαρραγούν δεσμοί, που δε θα έπρεπε.

Παράλληλα βέβαια, ο Ερμής στον Τοξότη ευνοεί τα οικονομικά σου και ίσως τελικά να… ξεχάσεις ό,τι σε βασανίζει, μέσα από την απόκτηση πραγμάτων που πάντα ήθελες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με τον Άρη και τον Ουρανό να σου… υπενθυμίζουν την παρουσία τους είναι πολύ πιθανό να δοκιμάσεις μια μεγάλη έκπληξη, που σίγουρα θα ανατρέψει τα όσα νόμιζες για ένα πρόσωπο του περιβάλλοντός σου, που τελικά δρα υπόγεια και σε βάρος σου. Επιπλέον, στις μετακινήσεις σου μπορεί να συμβεί το «απίθανο», από την άλλη πλευρά όμως, έχεις να ωφεληθείς από την ενασχόλησή σου με «πρωτοποριακές» θεωρίες και ειδικά πεδία γνώσης.

Παράλληλα, ο Ερμής απέναντί σου θα σου φέρει περισσότερες διασκεδαστικές στιγμές στην καθημερινότητα σου, αλλά και μια ενδιαφέρουσα έξοδο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Άρης στον Υδροχόο σε θέλει άμεσο και αποφασιστικό στα οικονομικά σου, αφού ίσως σου εμφανιστεί μια σπάνια ευκαιρία να αυξήσεις το εισόδημά σου κι εδώ είναι που καλείσαι να ρισκάρεις. Θα πρέπει, ωστόσο, να έχεις τον νου σου και στα «αρπακτικά», που μπορεί να «κτυπήσουν»… έτσι ξαφνικά! Επιπλέον, ο ενεργός Ουρανός δείχνει πρόθυμος να σου «σκάσει» απότομα κάποιο χουνέρι στις φιλίες σου.

Παράλληλα, με τον Ερμή στον Τοξότη ανοίγει ο δρόμος για καλύτερες μέρες στα εργασιακά σου, αλλά και για την απόκτηση εξυπηρετικών συσκευών ή εργαλείων.

ΛΕΩΝ

Ο Ουρανός στον 10ο ηλιακό οίκο σου σε καλεί να λειτουργήσεις έξω από σχήματα και κανόνες, αφού έτσι θα πετύχεις πολλά περισσότερα, ίσως όμως και να δοκιμαστείς από μια ξαφνική ανατροπή των δεδομένων στην καριέρα σου. Επιπλέον, ο Άρης απέναντί σου σε καλεί να διοχετεύσεις την πλεονάζουσα ενέργεια σου είτε στα σπορ είτε στις δουλειές σου, ώστε να μη μείνει και τόσος χώρος για άλλου είδους ανεπιθύμητες εντάσεις!

Από την άλλη πλευρά βέβαια, ο Ερμής στον Τοξότη σε μυεί στα πλεονεκτήματα της καλής ζωής κι από αυτήν την άποψη η Κυριακή σου θα είναι… σούπερ!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Άρης στον «οίκο» των εργασιακών σου μπορεί να σε φέρει αντιμέτωπο/η με τις επιθυμίες ή τα συμφέροντα κάποιων, που, μάλιστα, είναι πιθανό να σου εναντιωθούν, ξεπερνώντας τις «κόκκινες γραμμές» σου. Επιπλέον, ο ενεργός Ουρανός μπορεί να θίξει τις σταθερές σου, μέσα από αποκαλύψεις για τη δράση ατόμων που εμπιστευόσουν, μέχρι… σήμερα, κατά τα άλλα όμως ενδέχεται να κάνεις κι ένα ταξίδι-αστραπή!

Παράλληλα, ο Ερμής στον Τοξότη σηματοδοτεί πιο διασκεδαστικές στιγμές, ιδιαίτερα σε ζητήματα που σχετίζονται με το σπίτι και την οικογένειά σου.

ΖΥΓΟΣ

Ο ενεργός Ουρανός θα προκαλέσει μια μη αναμενόμενη εξέλιξη στα οικονομικά σου, γι’ αυτό είναι προτιμότερο να «κυνηγήσεις» την έκπληξη και να μην θεωρείς τίποτε ως δεδομένο. Επιπλέον, ο Άρης στον Υδροχόο γίνεται «ο δικηγόρος του διαβόλου» σε μια ρήξη με αφορμή ένα προσωπικό σου θέμα ή τις επιλογές ενός αγαπημένου σου προσώπου και όλα μπορούν να συμβούν, ξεκινώντας από μια «ασήμαντη» αφορμή.

Από την άλλη πλευρά όμως, η Αφροδίτη στο ζώδιό σου και ο Ερμής στον Τοξότη θα σε βοηθήσει να «ξεσκάσεις» με μια καλή παρέα, ενώ είναι στο πρόγραμμα κι ένα μικρό ταξίδι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Άρης στον Υδροχόο φέρνει εντάσεις στο σπίτι ή την οικογένειά σου και φαίνεται πως δεν έχεις άλλη λύση από το να… μπεις στην μάχη, είτε πρόκειται για ζητήματα υποχρεώσεων του καθενός είτε για τεχνικές εργασίες που πρέπει να γίνουν άμεσα. Επιπλέον, ο Ουρανός απέναντί σου σηματοδοτεί μια απότομη «στροφή» στις επιλογές σου, από τις επαγγελματικές μέχρι τις πιο προσωπικές κι αυτή μπορεί να έρθει αναγκαστικά, ύστερα από ένα «σοκ» που θα υποστείς.

Παράλληλα βέβαια, ο Ερμής στον 2ο ηλιακό οίκο σου και ο Δίας στο ζώδιό σου σε κάνουν πιο τυχερό/η σε οικονομικά θέματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Άρης στον Υδροχόο επιταχύνει τους ρυθμούς στην καθημερινότητα σου κι εδώ είναι που ισχύει το «όποιος βιάζεται σκοντάφτει»! Επιπλέον, ίσως χρειαστεί να διαχειριστείς ποικίλες αυθαιρεσίες ή απρόσεκτες επιλογές συγγενών και γνωστών, ως προς τις πνευματικές αναζητήσεις σου όμως φαίνεται πως αναπτύσσεις μια ιδιαίτερη δυναμική. Παράλληλα ο ενεργός Ουρανός φέρνει μια ξαφνική αναστάτωση ή αλλαγή στα εργασιακά σου.

Κατά τα άλλα βέβαια, ο Ερμής στο ζώδιό σου σε φέρνει πιο κοντά σε παρέες και… ταξίδια, που θα σου προσφέρουν στιγμές χαλάρωσης και ευχαρίστησης.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Άρης στον Υδροχόο σου ασκεί πιέσεις στον οικονομικό τομέα, όπου αν θέλεις να αποφύγεις τα «παρατράγουδα» θα πρέπει να μην εμπλέξεις σε αυτά ένα πρόσωπο με το οποίο συνδέεστε αισθηματικά. Επιπλέον, ο ενεργός Ουρανός σου συνιστά να μην ακολουθήσεις «την πεπατημένη» στα επενδυτικά πλάνα σου, αλλά να ρισκάρεις, αφού μόνο έτσι θα δικαιωθείς, αποκομίζοντας ενδεχομένως κι ένα σημαντικό όφελος.

Παράλληλα, ο Ερμής στον Τοξότη σε καλεί να διερευνήσεις το παρασκήνιο, βασισμένος/η όμως σε πραγματικά στοιχεία κι όχι σε φήμες και εντυπώσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Άρης στο ζώδιό σου σε… αγαστή συνεργασία με τον Ουρανό σε ωθεί να αλλάξεις πολλά στη ζωή σου, αφήνοντας πίσω όλα αυτά που σε κρατάνε εγκλωβισμένο/η σε μια «μετριότητα», κάτι όμως που είναι φυσικό να εγείρει αντιδράσεις από την πλευρά όσων είχαν «βολευτεί» με την αδράνεια-ανοχή σου. Αυτό, βέβαια, δε σημαίνει πως θα πρέπει να «τερματίσεις» τον κακό εαυτό σου, που δεν υπολογίζει το πόσο μπορεί να πληγωθεί κάποιος/α με τις ενέργειές σου.

Παράλληλα, ο Ερμής στον Τοξότη σου προσφέρει διεξόδους μέσα από φιλικές παρέες, ας μην γίνει όμως αυτό ένα «άλλοθι» για τη… γαϊδουριά σου!

ΙΧΘΕΙΣ

Ο ενεργός Ουρανός σου ανοίγει την όρεξη για να δοκιμάσεις κάτι νέο και συναρπαστικό, από την άλλη πλευρά όμως, ο Άρης στον 12ο ηλιακό οίκο σου ενδέχεται να συμβάλλει σε κάποιες ενοχλητικές αποκαλύψεις, ιδιαίτερα σε σχέση με τη δράση ατόμων του περιβάλλοντος σου, που φέρθηκαν «σκάρτα», ενώ δεν αποκλείεται να ταλαιπωρηθείς και από ένα ξαφνικό θέμα υγείας.

Παράλληλα, βέβαια, ο Ερμής στον 10ο ηλιακό οίκο σου διευρύνει τους ορίζοντές σου στα επαγγελματικά σου, ιδιαίτερα σε σχέση με δράσεις που απευθύνονται στο εξωτερικό ή σχετίζονται με τα media.

Πηγή: astrology.gr

Διαβάστε περισσότερα