Οικογενειακή τραγωδία στην Ίο – «Τη μαχαίρωσα πάνω στα νεύρα μου», λέει ο συζυγοκτόνος

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Ίου, από τη δολοφονία μίας 55χρονης γυναίκας από τον 67χρονο σύζυγό της, μέσα στο ίδιο τους το σπίτι.

Συγκεκριμένα, το πρωί της Τρίτης, το ζευγάρι διαπληκτίστηκε, και πάνω στον καβγά ο άνδρας άρπαξε ένα μαχαίρι και τραυμάτισε θανάσιμα την 55χρονη.

Στη συνέχεια, ο δράστης πήγε μόνος του στο Αστυνομικό Τμήμα του νησιού και παραδόθηκε, ομολογώντας στους αστυνομικούς την πράξη του. Οι αστυνομικοί έσπευσαν στο σπίτι με γιατρό από το Κέντρο Υγείας της Ίου, ήταν όμως ήδη αργά για την άτυχη γυναίκα, η οποία ήδη είχε αφήσει την τελευταία της πνοή.

Το ζευγάρι ήταν παντρεμένο πάρα πολλά χρόνια και είχε αποκτήσει τέσσερα παιδιά. Μάλιστα, το ένα εξ αυτών είναι ανήλικο και την ώρα του φονικού βρισκόταν στο σχολείο.

Τι υποστηρίζει ο 67χρονος

Όπως υποστήριξε ο ίδιος ο δράστης στην κατάθεσή του, κάποια στιγμή η 55χρονη άρπαξε ένα μαχαίρι από την κουζίνα και του επιτέθηκε. Τότε ο 67χρονος λέει ότι αρχικά την αφόπλισε, αλλά στη συνέχεια την τραυμάτισε στο στήθος καθώς δεν κατάφερε να ελέγξει τα νεύρα του.

Όταν ο συζυγοκτόνος είδε πως μαχαίρωσε θανάσιμα την 55χρονη καθάρισε το φονικό όπλο και το έβαλε στην θέση του, κάτι που επιβεβαιώθηκε στη συνέχεια από τους αστυνομικούς του νησιού που πήγαν στο σπίτι.

Διαβάστε περισσότερα