Ξεκίνησε το κλείσιμο συνδέσμων οπαδών: Μπήκε «λουκέτο» σε δυο φίλων του ΠΑΟΚ

«Λουκέτο» σε δυο συνδέσμους οργανωμένων οπαδών του ΠΑΟΚ στην Ορμύλια και στα Χανιά έβαλαν την Κυριακή (02/02) οι Αρχές, ενέργεια για την οποία υπάρχουν αντιδράσεις.

Υπενθυμίζεται ότι στις 16/01 σε ευρεία σύσκεψη στο Υφυπουργείο Αθλητισμού είχε αποφασιστεί ο εκσυγχρονισμός του νομοθετικού πλαισίου λειτουργίας των λεσχών φιλάθλων, αλλά και το ζήτημα της μετακίνησης οπαδών σε εκτός έδρας αγώνες. Είχε, μάλιστα, αποφασιστεί να κλείσουν οι Λέσχες Φιλάθλων χωρίς άδεια, με κυβερνητικά στελέχη, αλλά και τους ανθρώπους της ΕΠΟ και της Super League 1 να αναφέρουν τότε ότι στόχος τους είναι να υπάρχουν οπαδοί των δυο ομάδων στα ντέρμπι και να γίνει με κόσμο ο τελικός του Κυπέλλου…

Η Αστυνομία προχώρησε, λοιπόν, στο κλείσιμο δυο συνδέσμων των φίλων του «Δικεφάλου» στην Ορμύλια (Χαλκιδική) και στα Χανιά της Κρήτης. Το γεγονός αυτό προκάλεσε αρκετές αντιδράσεις και τα μέλη του συνδέσμου της Κρήτης τοποθετήθηκαν μέσω διαδικτύου.

Συγκεκριμένα, ανέφεραν: «Συνήθως από αυτή εδώ τη γωνιά εδώ και αρκετά χρόνια τα λέμε για την αγαπημένη μας ΠΑΟΚάρα και ενημερώνουμε για τις δράσεις του Συνδέσμου μας. Σήμερα δεν θα το κάνουμε αυτό και φυσικά όποιος νομίζει ότι αυτό συμβαίνει εξαιτίας των αποψινών ηττών πλανάται οικτρά καθώς αυτές ποτέ δεν μας πτόησαν.

Σήμερα και ενώ υπήρχε προγραμματισμένη η κοπή της πίτας του Συνδέσμου μας για το 2020 τα φώτα του Συνδέσμου μας δεν άναψαν για πρώτη φορά μετά από 24 συναπτά έτη ενώ έπαιζε η ΠΑΟΚάρα μας μιας και η αστυνομία αποφάσισε να τον σφραγίσει για τους τυπικούς λόγους που έχουν να κάνουν με κάποια σημεία του σχετικού Νόμου.

Όποιος γνωρίζει τον Σύνδεσμο μας δεν μπορεί να ισχυριστεί τίποτα άλλο πέρα από το ότι αποτελούσε ένα κόσμημα για το οπαδικό κίνημα και φυσικά σε αυτό το κόσμημα οι αρχές αποφάσισαν να εξαντλήσουν την αυστηρότητα τους. Αυτή την στιγμή δεν θέλουμε και δεν πρέπει να πούμε περισσότερα καθώς είμαστε εν θερμώ, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα κάνουμε τα πάντα ώστε ο Νοτιότερος εν Ελλάδι Σύνδεσμος της ΠΑΟΚάρας μας να επιστρέψει στη δική του ασπρόμαυρη κανονικότητα. Έχουμε περάσει κι άλλες δυσκολίες όλα αυτά τα χρόνια και αυτές μας τρέφουν και μας δυναμώνουν.

Εις το επανιδείν… ».

Πηγή: Ξεκίνησε το κλείσιμο συνδέσμων οπαδών: Μπήκε «λουκέτο» σε δυο φίλων του ΠΑΟΚaltsantiri

Διαβάστε περισσότερα