Ξέσπασε η Στεφανίδη κατά της ΔΟΕ και τη μη αναβολή των Ολυμπιακών Αγώνων: Παίζουν με την υγεία μας

Η θέση και η στάση της ΔΟΕ, να πάρει οριστική απόφαση και να μην αναβάλει τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, λόγω του κορονοϊού, έκανε έξαλλη την Κατερίνα Στεφανίδη, η οποία ξέσπασε.

Η ΔΟΕ, μετά και τις διαβεβαιώσεις της Ιαπωνίας, με την ανακοίνωση που εξέδωσε την Τρίτη (17/03) να κρατά σε κλίμα αβεβαιότητας τους αθλητές, αν και τους είπε να συνεχίζουν την προετοιμασία, την ώρα που δεν έχει βρεθεί ακόμα τρόπος για την καταπολέμηση του κορονοϊού…

Η ΔΟΕ παρακολουθεί τις εφιαλτικές εξελίξεις με τον κορονοϊό, αλλά ακόμα δε φαίνεται να περνάει από το… μυαλό των ανθρώπων της η ιδέα της αναβολής των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο. Και όλο αυτό δημιουργεί ένα κλίμα αβεβαιότητας στους αθλητές. Με την Κατερίνα Στεφανίδη να κάνει προπονήσεις στην παραλία

Η ελληνίδα χρυσή Ολυμπιονίκης και Παγκόσμια Πρωταθλήτρια μίλησε στο «Reuters», και ξέσπασε κατά των «Αθανάτων», τονίζοντας ότι με τη στάση τους βάζουν σε κίνδυνο την υγεία των αθλητών και αθλητριών.

«Δεν υπάρχει αναβολή, δεν υπάρχει ακύρωση. Αλλά μας (ΔΟΕ) βάζουν σε κίνδυνο», ανέφερε η Κατερίνα Στεφανίδη. Διερωτήθηκε, μάλιστα, αν υπάρχει plan b για τη διεξαγωγή των Αγώνων, καθώς είχε αναφερθεί το Λονδίνο, αλλά και στη Μεγάλη Βρετανία το πρόβλημα είναι μεγάλο.

«Όλοι θέλουμε να γίνουν οι Ολυμπιακοί στο Τόκιο αλλά ποιο είναι το Plan B αν δε γίνουν; Γνωρίζοντας ότι οποιαδήποτε απόφαση έχει επιδράσεις στην προπόνησή μου γιατί παίρνω ρίσκα τώρα που δε θα έπαιρνα αν ήξερα ότι υπάρχει εναλλακτικό σχέδιο. «Πρέπει να αποφασίσουμε αν θα ρισκάρουμε την υγείας μας και θα συνεχίσουμε να προπονούμαστε σε τέτοιο περιβάλλον», σχολίασε η Κατερίνα Στεφανίδη.

Πηγή: Ξέσπασε η Στεφανίδη κατά της ΔΟΕ και τη μη αναβολή των Ολυμπιακών Αγώνων: Παίζουν με την υγεία μαςaltsantiri

Διαβάστε περισσότερα