Ξέσπασε η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου: Φτάνει πια. Σιχάθηκα να ζω σε μια χώρα…

Η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου ξέσπασε βλέποντας τις εικόνες της βιβλικής καταστροφής στο Μάτι μετά από τον χαμό τόσων ανθρώπων.

Πόσταρε μια κούπα που έγραφε πάνω «μανούλα» που βρέθηκε στα χαλάσματα και έγραψε:

«Φτάνει πια σε αυτή την χωρά ο ένας να κατηγορεί τον άλλον! Φτάνει να μην αναλαμβάνει κανείς ευθύνη ! Φτάνει να μην μπορεί αυτή η χώρα να οργανωθεί επιτέλους!!!

Σιχάθηκα πια να ζω σε μια χώρα που αυτοί που κυβερνάνε δεν αγαπάνε αυτόν τον τόπο!!! έναν τόπο που μόνο ευγνωμοσύνη θα έπρεπε να νιώθουμε όλοι που ζούμε εδώ! ευγνωμοσύνη για την ιστορία μας για την ψυχή της Ελλάδας! Ευγνωμοσύνη για αυτά που μας προσφέρει αυτός ο τόπος…την ιστορία , τον πολιτισμό, την θρησκεία μας, τα ήθη κ έθιμα μας, τον ήλιο, την φύση!!!Χρειάζεται να ξυπνήσουμε πια!! Αγαπάμε αυτήν χωρα???Εγω προσωπικά την λατρεύω λατρεύω τα πάντα εδω….αλλά δυστυχώς το ψαρί βρωμάει από το κεφάλι…χρειάζεται αλλαγή αν θέλουμε να ξαναφτιάξουμε την Ελλάδα που μας αξίζει!

Μια Ελλάδα με Έλληνες ενωμένους κ αγαπημένους με παιδεία κ με αγάπη για τον συνάνθρωπο….κ ποτέ να μην ξεχνάμε ότι όλοι χρειαζόμαστε ολους!!!!!!

Πράξεις μόνο;; με ταπεινότητα!!!!!

Συλλυπητήρια σε ολους αυτους που χάσανε αγαπημένους….κ πολλά πολλά συγχαρητήρια σε ανθρώπους που βοήθησαν κ βοηθάνε χωρίς πολλά λόγια αλλά με πράξεις!!!!!????#prayforgreece».

πηγή