Ξέσπασε η Αδαμοπούλου κατά όσων δεν τηρούν τα μέτρα για τον κορονοϊό

Η Βανέσσα Αδαμοπούλου στηρίζοντας την καμπάνια του υπουργείου Υγείας για τον κορονοϊό «Μένουμε σπίτι» έγραψε δύο λόγια στο instagram. Η τραγουδίστρια ξέσπασε κατά όσων δεν τηρούν τα μέτρα ώστε να περιοριστεί η διασπορά του ιού.

«Πάμε πάλι, λοιπόν: η χώρα βρίσκεται στην ουσία σε καραντίνα(ακόμα κι αν δεν έχει ειπωθεί-μέχρι στιγμής- από επίσημα χείλη). Όσοι δεν γνωρίζουν τον ακριβή ορισμό της λέξης ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ-οκ, δεν είναι κακό, το προσπερνάμε…- σημαίνει ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ. Απλά, κατανοητά. Το περίφημο #μενουμε_σπιτι, δεν είναι ένα τρεντυ χαστανγκ των ημερών, αλλά μια παράκληση λογικής, κόντρα στην αυθάδη ανοησία και ανευθυνότητα ορισμένων, δυστυχώς, πολλών.

Σταματήστε, λοιπόν, για το θεό, να οργανώνετε οικογενειακές βόλτες στα αλσυλια και τα πάρκα, να παίρνετε παραμάσχαλα τα σκούτερ/ποδήλατα, μαζί με τα παιδιά σας, για δραστηριότητες έξω στη φύση, να παραβιάζετε σφραγισμένες παιδικές χαρές(!) , να διοργανώνετε διακοπές στο χωριό, στον παππού και τη γιαγιά(!!), να συνωστίζεστε στα σούπερ μάρκετ, διακατεχομενοι από οξύ κατοχικό σύνδρομο, λες και δεν υπάρχει αύριο-τα σούπερ μάρκετ δε θα κλείσουν- να κάνετε όσα συνηθίζατε ,εν ολίγοις, στην καθημερινότητα σας. Δεν είμαστε σε διακοπές.

Όσες φωνές λογικής έχουν απομείνει, θα συνεχίσουν, έστω κι απο εδώ, να σας τριβελίζουν το κεφάλι με το ανθρωπίνως αυτονόητο, μέχρι να αισθανθείτε, τουλάχιστον άσχημα, ρε γαμωτο, που κυκλοφορείτε αδέσποτοι έξω στους δρόμους. σύμπνοια, λογική, υπευθυνότητα».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Πάμε πάλι, λοιπόν: η χώρα βρίσκεται στην ουσία σε καραντίνα(ακόμα κι αν δεν έχει ειπωθεί-μέχρι στιγμής- από επίσημα χείλη). Οσοι δεν γνωρίζουν τον ακριβή ορισμό της λέξης ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ-οκ, δεν είναι κακό, το προσπερνάμε…- σημαίνει ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ. Απλά, κατανοητά. Το περίφημο #μενουμε_σπιτι, δεν είναι ένα τρεντυ χαστανγκ των ημερών, αλλά μια παράκληση λογικής, κόντρα στην αυθαδη ανοησία και ανευθυνότητα ορισμένων, δυστυχώς, πολλών. Σταματήστε, λοιπόν, για το θεό, να οργανώνετε οικογενειακές βόλτες στα αλσυλια και τα πάρκα, να παίρνετε παραμάσχαλα τα σκούτερ/ποδήλατα, μαζί με τα παιδιά σας, για δραστηριότητες έξω στη φύση, να παραβιάζετε σφραγισμένες παιδικές χαρές(!) , να διοργανώνετε διακοπές στο χωριό, στον παππού και τη γιαγιά(!!), να συνωστίζεστε στα σούπερ μάρκετ, διακατεχομενοι απο οξύ κατοχικό σύνδρομο, λες και δεν υπάρχει αύριο-τα σούπερ μάρκετ δε θα κλείσουν- να κάνετε όσα συνηθιζατε ,εν ολίγοις, στην καθημερινότητα σας. Δεν είμαστε σε διακοπές. Οσες φωνές λογικής έχουν απομείνει, θα συνεχίσουν, έστω κι απο εδώ, να σας τριβελιζουν το κεφάλι με το ανθρωπίνως αυτονόητο, μέχρι να αισθανθείτε, τουλάχιστον άσχημα, ρε γαμωτο, που κυκλοφορείτε αδέσποτοι έξω στους δρόμους. ✌ σύμπνοια, λογική, υπευθυνότητα

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vanessa Adamopoulou (@vanessaadamopoulou) στις 14 Μάρ, 2020 στις 10:43 πμ PDT

Πηγή: Ξέσπασε η Αδαμοπούλου κατά όσων δεν τηρούν τα μέτρα για τον κορονοϊόaltsantiri

Διαβάστε περισσότερα